INAPOI LA ECHIPA
Cristian Ianoșdan
C

CRISTIAN IANOșDAN

TRAINER

Cristian Ianoșdan s-a alăturat echipei Ascendis la începutul anului 2018, având o experiență de peste 20 de ani în companii din diverse industrii (automotive, electronică, electrotehnică, construcții și chimică).

A construit echipe în fiecare poziție de management avută, indiferent că vorbim de organizații aflate în situații de cumpănă sau start-up-uri. Și-a dezvoltat abilitățile de leadership crescând  oameni și având încredere în ceea ce pot realiza.

Referința pentru performanța unei organizații nu este o perioada de acalmie sau normalitate,  atunci toată lumea știe și se pricepe. Perioadele de provocări sunt cele care diferențiază organizațiile agile și performante. Sunt esențiale dezvoltarea și îmbunătățirea continuă, creativitatea exprimată în tot ce întreprinzi.

Privește dezvoltarea oamenilor și organizațiilor prin paralela cu hobby-ul, grădinăritul: cauți cea mai bună sămânță, cel mai bun pământ, oferi tot ce are nevoie, soare, apă, atenție, grijă, ești prezent în fiecare zi.....și totuși uneori nu ai roade, dar nu renunți...vor rodi implicându-te mai mult pentru ele.

Este consultant și trainer în cadrul Ascendis. Concepe și livrează programe pe diferite teme (achiziții, leadership, logistică și soft skills) și consultanță.