INAPOI LA ECHIPA
Bogdan Dirjan
B

BOGDAN DIRJAN

TRAINER

Bogdan s-a alăturat echipei de consultanți Ascendis în octombrie 2018.
Are 15 ani de experiență în vânzări, marketing, business development, financiar-bancar și retail, unde a condus echipe și proiecte la nivel national și international.
A dezvoltat un program de training și dezvoltare care abordează subiecte legate de inteligența emoțională, neuroștiință, psihologie pozitivă, mindfulness, managementul stresului și dezvoltarea personală, totul având la bază o abordare științifică. Bogdan are o abordare echilibrată între formare, coaching, consultanță și micro-învățare.
El consideră că performanța unei organizații depinde de nivelul de aptitudini al oamenilor și de valorile lor, de mediul de lucru și de calitatea proceselor implementate.
În prezent, el dezvoltă și implementează programe precum dezvoltarea personală, inteligența emoțională, gestionarea stresului, mindfulness, storytelling, comunicarea eficientă, managementul timpului.
Într-o lume în continuă schimbare, înțelegerea modului în care funcționăm, descoperirea propriilor valori și puncte forte, la nivel personal și profesional, urmată de implementarea unei metodologii adaptate, poate fi un factor esențial și determinant pentru succes.
Bogdan este absolvent al Academiei de Studii Economice.