INAPOI LA ECHIPA
Bogdan Dirjan
B

BOGDAN DIRJAN

TRAINER

Bogdan s-a alaturat echipei de consultanti Ascendis in octombrie 2018.
Are 15 ani de experienta in vanzari, marketing, business development, financiar-bancar si retail, unde a condus echipe si proiecte la nivel national si international.
A dezvoltat un program de training si dezvoltare care abordează subiecte legate de inteligența emoțională, neurostiinta, psihologie pozitivă, mindfulness, managementul stresului și dezvoltarea personala, totul avand la baza o abordare stiintifica. Bogdan are o abordare echilibrată între formare, coaching, consultanță și micro-învățare.
El consideră că performanța unei organizații depinde de nivelul de aptitudini al oamenilor si de valorile lor, de mediul de lucru și de calitatea proceselor implementate.
În prezent, el dezvoltă și implementează programe precum dezvoltarea personală, inteligența emoțională, gestionarea stresului, mindfulness, storytelling, comunicarea eficientă, managementul timpului.
Într-o lume în continuă schimbare, înțelegerea modului în care funcționăm, descoperirea propriilor valori și puncte forte, la nivel personal și profesional, urmată de implementarea unei metodologii adaptate, poate fi un factor esențial și determinant pentru succes.
Bogdan este absolvent al Academiei de Studii Economice.