INAPOI LA ECHIPA
Andreea Popa
A

ANDREEA POPA

CONSULTANT

Consultant Ascendis din 2008, Andreea Popa este specializata in domeniul comunicarii, relationarii, dezvoltarii echipelor si dezvoltarii brandului personal.
Are o experienta de peste 15 ani in marketing si management, construind de-a lungul timpului imagine si strategie pentru foarte multe marci de pe piata romaneasca.
Andreea impleteste psihologia cu business-ul, construind in Ascendis cursuri de inter- si intra-relationare eficace, pornind de la realitatea din interiorul companiilor si aducand idei si principii din zona psihologiei aplicate.  
In prezent, ea pregateste si sustine cursuri de management, leadership, comunicare eficace, persuasiune si asertivitate, managementul conflictului si mediere, managementul stresului, managementul timpului si setarea prioritatilor, schimbare, dezvoltare si branding personal.
Andreea lucreaza, de asemenea, cu echipa de psihologi a diviziei Ascendis We Know How in organizarea si desfasurarea centrelor de evaluare pentru angajati. Un alt domeniu extrem de important pentru ea este coaching-ul.