INAPOI LA ECHIPA
Andreea Popa
A

ANDREEA POPA

TRAINER & COACH

Psiholog și consultant Ascendis din 2008, Andreea Popa este specializată în domeniul coaching-ului, al comunicării, relaționării eficace, leadership-ului, dezvoltării echipelor și dezvoltării brandului personal.
Are o experiență de peste 15 ani în marketing și management, construind de-a lungul timpului imagine și strategie pentru foarte multe mărci de pe piața românească.

Andreea împleteste psihologia cu business-ul, construind în Ascendis cursuri de inter- și intra-relationare eficace, pornind de la realitatea din interiorul companiilor și aducând idei, principii din zona psihologiei aplicate.  
În prezent, ea pregătește și susține cursuri de management, leadership, eficacitate personală, comunicare eficace, persuasiune și asertivitate, managementul conflictului și mediere, managementul stresului, managementul timpului și setarea prioritatilor, gestionarea schimbărilor, autodezvoltare și branding personal.

In ceea ce privește activitatea de coaching, Andreea lucrează cu echipe și persoane din toate industriile, cu poziții ierarhice variate:”C-level”, middle management, ”individual contributors”.
Andreea lucrează, de asemenea, cu echipa de psihologi a diviziei Ascendis Assessment în organizarea și desfasurarea centrelor de evaluare pentru angajati.