INAPOI LA ECHIPA
Andrei Gosu
A

ANDREI GOSU

MANAGING PARTNER

Andrei Gosu este consultant Ascendis din anul 2005. In 2008, Andrei a devenit partener Ascendis, preluând în același timp și funcția de Director General.

Și-a început cariera într-una dintre cele mai dinamice ramuri ale economiei românești: IT&C. A lucrat pentru companii locale și multinaționale, a fost și este antreprenor. A realizat, astfel, că organizațiile performante nu depind deloc de forma de proprietate, dar depind foarte mult de pregătirea oamenilor, de climatul existent la locul de munca și de procesele de business adoptate de manageri.

Pe parcursul celor 17 ani de consultanță în resurse umane, Andrei a fost implicat în proiecte de diagnoza și schimbare a culturii organizationale, de definire și modelare a sistemelor de management al performantei, de antrenare a forțelor de vânzări și de coaching executiv. A lucrat cu companii din sistemul financiar, din energie, IT&C, productie industrială, retail și din industria farmaceutică.

Andrei este pasionat de munca sa și consideră că, din păcate, sistemul educațional românesc, concentrat excesiv pe dimensiunea academica, susține în mod natural deficitul de leadership din țara noastră.

Este inginer. A absolvit Institutul Politehnic din Bucuresti în anul 1995.