INAPOI LA ECHIPA
Alexandru Cojocaru
A

ALEXANDRU COJOCARU

TRAINER

Alexandru s-a alăturat echipei Ascendis la începutul anului 2023 și merge pe formula 3 în 1, coach, trainer și vânzător. Cu o experiență de peste 20 de ani în middle și top management în industrii variante, advertising, telecom și IT&C și de 12 ani ca psihoterapeut acreditat Copsi și ARPA.  Alexandru Cojocaru este specializat în domeniul vanzarilor, al comunicării verbale si non-verbale, zona de soft skills, growth mindset, leadership și inteligență emoțională.

Împletește psihologia cu business-ul, susținând și construind în Ascendis cursuri de vânzări, relaționare eficientă, motivare și comunicare pornind de la realitatea din interiorul companiilor și cea a resursei umane din perspectiva psihologiei aplicate. Pentru el, umorul este icebreaker-ul preferat. 

În ceea ce privește activitatea de coaching a lucrat și lucrează cu echipe și persoane din toate industriile, cu poziții ierarhice variate: ”C-level”, middle management, dar și profesioniști care doresc un refresh sau o abordare noua

Consideră că nu există antidot la complimente, că eticheta iți dă un plus substanțial, și este de părere că fiecare dintre noi poate să-și ridice nivelul semnificativ dacă folosește 5 ingrediente cheie: un obiectiv clar definit (personal sau profesional), repetare și învățare continuă, voință, un dram de talent și un sens interior.  La rândul său dorește să învețe tot timpul lucruri noi și este pasionat de educație, sport și știință.

Alexandru a absolvit Facultatea de Psihologie UITM din Bucuresti, urmând ulterior cursuri de master in Psihoterapie Analitica (Spiru Haret) și Reclama și Publicitate (SNSPA).