INAPOI LA ECHIPA
Carmen Mariș
C

CARMEN MARIș

PUBLIC SECTOR LEAD MANAGER

Carmen Mariș are o experiență de peste 20 de ani în dezvoltarea și implementarea proiectelor destinate atât sectorului public cât și sectorului privat. Portofoliul său de proiecte cuprinde numeroase proiecte de asistență tehnică destinate autorităților publice centrale și locale din România, dar și proiecte de accesare finanțări nerambursabilă pentru companii private. De asemenea, Carmen are experiență de management de proiect într-o serie de proiecte implementate la nivel european, precum proiecte DG Reform, City of Vienna, Interreg Baltics, dar și colaborări cu companii de renume la nivel internațional (EY, Deloitte, KPMG, WIIW, ACE, ICF). 

 

Carmen a fost implicată de asemenea direct implicată exercițiile de programare aferente politicii de coeziune pentru perioadele 2014 – 2020, și ,mai recent pentru CFM 2021-2027. Are o vastă experiență în elaborarea strategiilor, evaluarea programelor și politicilor naționale, crearea de sisteme de monitorizare, dezvoltarea indicatorilor, desfășurarea de consultări la scară largă, atragerea de finanțări si implementarea de proiecte. 

 

În ceea ce privește experiența relevantă în implementarea proiectelor de training, Carmen a fost implicată în implementarea a peste 5 proiecte de formare implementate pentru MDRAP și companii private, precum și în implementarea proiectului Curții de Conturi a României în calitate de manager de proiect, proiect care a avut drept scop transformarea culturii organizaționale la nivelul CCR.