INAPOI LA ECHIPA
Carmen Ciuraru
C

CARMEN CIURARU

GENERAL MANAGER ASOCIATIA ASCENDIS

Este directorul executiv al Asociației Ascendis – inițiativa noastră de CSR, prin care oferim servicii de consultanță și formare școlilor (elevi, studenți, profesori) și ONG-urilor.

Carmen are experiență în diferite medii: din corporate către antreprenoriat și ONG-uri. Pasiunea pentru marketing a explorat-o încă din studenție, în departamente de marketing și customer marketing din FMCG. Începând cu 2009 a dezvoltat și coordonat, în mediul nonprofit, proiecte culturale și experiențe turistice ce promovează patrimoniul local, accesul liber la activități culturale și turismul responsabil, pentru localnici și străini.

In Ascendis, s-a alăturat inițial diviziei de organizare evenimente în 2012. Ulterior, pasiunea pentru educatie și CSR s-a întâlnit cu misiunea Asociatiei Ascendis și au continuat să se dezvolte împreună.

Carmen este o fire colaborativă și crede în puterea comunităților de a-și activa resursele pentru a se dezvolta. Consideră că educația e cea care influențează acest traseu în mod decisiv.

Este absolventă ASE Bucuresti, Marketing, având ca specializare masterală – “Cercetări de marketing”. Este certificată internațional ca facilitator LEGO® SERIOUS PLAY ®