INAPOI LA ECHIPA
Carmen Ciuraru
C

CARMEN CIURARU

GENERAL MANAGER ASOCIATIA ASCENDIS

Este directorul executiv al Asociatiei Ascendis – initiativa noastra de CSR, prin care oferim servicii de consultanta si formare scolilor (elevi, studenti, profesori) si ONG-urilor.

Carmen are experienta in diferite medii: din corporate catre antreprenoriat si ONGuri. Pasiunea pentru marketing a explorat-o inca din studentie, in departamente de marketing si customer marketing din FMCG. Incepand cu 2009 a dezvoltat și coordonat, in mediul nonprofit, proiecte culturale si experiente turistice ce promoveaza patrimonial local, accesul liber la activitati culturale și turismul responsabil, pentru localnici și străini.

In Ascendis, s-a alaturat initial diviziei de organizare evenimente in 2012. Ulterior, pasiunea pentru educatie si CSR s-a intalnit cu misiunea Asociatiei Ascendis si au continuat sa se dezvolte impreuna.

Carmen este o fire colaborativa si crede in puterea comunitatilor de a-si activa resursele pentru a se dezvolta. Considera ca educatia e cea care influenteaza acest traseu in mod decisiv.

Este absolventa ASE Bucuresti, Marketing, avand ca specializare masterala – “Cercetari de marketing”. Este certificata international ca facilitator LEGO® SERIOUS PLAY ®