INAPOI LA ECHIPA
Laura Marin
L

LAURA MARIN

TRAINER

Laura Marin a devenit consultant asociat Ascendis în anul 2011. Ea coordonează proiecte ample de transformare a activității companiilor prin îmbunătățirea proceselor, începând de la proiectarea programelor împreună cu clienții și continuând cu implementarea acestora și acordarea sprijinului pentru dezvoltarea competențelor membrilor echipelor pentru companii din domeniul energetic, bancar, medical, industrial, administraţiei publice etc. 
Are o experiență de peste 15 ani în mediul organizațional, în sfera îmbunătățirii proceselor și a resurselor umane. A fost implicată în proiecte de optimizare și reorganizare a proceselor, implementare de sisteme, implementare de strategii și politici de Resurse Umane în domeniul dezvoltării şi trainingului, precum şi în domeniul managementului performanţei.
Laura consideră că acțiunile de fiecare zi ne definesc și viața este un proces continuu de învățare și experimentare. “Excelența, deci, nu este un act, ci un obicei.” Lucrând împreună cu clienții, cu răbdare și empatie, ea îi ajută să descopere sensul muncii și modalitățile de a face lucrurile mai bine, cu mai puțin efort și mai puține resurse.
După ce a studiat ingineria și a intrat în lumea îmbunătățirii continue, prin intermediul metodologiei Lean Six Sigma, a înțeles că oamenii reprezintă cea mai importantă resursă a unei organizații și a decis să își dezvolte competențele în domeniul resurselor umane și al psihologiei.
Laura a absolvit Institutul Politehnic din București, Facultatea de Chimie Industrială, este licențiată în psihologie a Universității Titu Maiorescu din București și Certificată în Resurse Umane – CIPD. Are o formare în Consiliere Psihologică, în Terapii Scurte Colaborative Orientate pe Resurse și Soluții (ARTS&CORS). Este Trainer Acreditat Asociat IASSC (International Association for Six Sigma Certification)