INAPOI LA ECHIPA
Livia Barascu
L

LIVIA BARASCU

TRAINER

Livia Barascu s-a alăturat echipei Ascendis în anul 2022, după 17 ani în care a activat în domeniul financiar ca manager de echipe mici și medii (până la 100 de personae). În training, Livia s-a format și și-a consolidat experiența de-a lungul carierei de management, în care a creat și livrat programe de dezvoltare pentru propria echipă și extins către alte echipe financiare din cadrul companiei.

Teme abordate: leadership și management, managementul performanței, setare de obiective, productivitate, managementul schimbării, traininguri financiare, storytelling cu date, sustenabilitate, comunicare asertiva, managementul conflictului, conversații dificile, reziliență, feedback, dezvoltarea echipelor, inteligență emoțională.

Livia este coach certificat ICF – ACC, trainer, consultant și livrează cursuri, workshop-uri, simulări, sesiuni de coaching individuale și de echipă.

Pasionată de lectură și în special de filozofia stoică, Livia abordează viața cu un mindset stoic, considerând că cele mai bune soluții vin ca răspunsuri la întrebări de calitate, focusându-te pe ceea ce poți controla și amintindu-ți că ești o parte din societate și că poți alege cum o lași în urma ta.