INAPOI LA ECHIPA
Ionut Tarcea
I

IONUT TARCEA

TRAINER

Ionut Tarcea este Business Unit Manager Cultură Organizațională. Are o experiență de 20 ani în marketing și din 2007 este antreprenor și consultant.
În trecut, Ionuț a fost implicat într-unul dintre cele mai active și mai solicitante domenii telecomunicațiile. A fost unul dintre cei mai tineri directori de marketing din țară, lucrând pentru gigantul brand de telecom RCS & RDS (DIGI). Ionuț este unul dintre fondatorii conceptului inovativ de marketing - ”de Hârtie” - canal creativ de interactivitate brand-consumator. În plus, pasiunea lui pentru biciclete s-a concretizat în timp și Ionuț a devenit unul dintre inițiatorii magazinului Biciclop.
Din 2007, de când s-a alăturat echipei Ascendis, Ionuț a fost implicat în peste 400 de proiecte de dezvoltare organizațională: diagnoză și schimbarea culturii, planificare strategica, inovație, training și seminarii de lucru, special create în funcție de provocările clienților. Are experiență de lucru cu diverse echipe manageriale și operaționale din IT&C, sistemul financiar, energie, retail și industria farmaceutică.
Ionuț este convins că dacă faci bine, primești bine. De aceea, se implică mult în activități civice, sprijinind prin training și consiliere organizații non-profit, universități si antreprenori. El mai crede cu tărie că viața este rezultatul ambițiilor și determinării pe care le avem.
Ionuț a absolvit Academia de Studii Economice, Facultatea de Relații Economice Internaționale și Executive MBA la WU Vienna University.