INAPOI LA ECHIPA
Cosmina Noaghea
C

COSMINA NOAGHEA

TRAINER

Cosmina Noaghea este consultant Ascendis din anul 2018. 

Și-a dorit să lucreze în educație (training) și dezvoltare de la 5 ani. Atunci acest lucru a însemnat să fie învățătoare, ceea ce a și făcut. Predatul la clasa I  i-a adus cea mai mare mulțumire. Pentru a înțelege mai bine dezvoltarea oamenilor a vrut să învețe psihologie și s-a specializat în psihologie organziațională.

Primul job a fost în resurse umane și apoi a trecut în management operațional. Pe parcursul ultimilor 7 ani și-a folosit experiența în consultanță si predare. A fost implicată în proiecte de diagnoză și transformare organizațională, designul strategiei și al proceselor de resurse umane, abilități de formare și dezvoltare a echipelor pentru mangaeri și executive coaching.  

Crede mult în potențialul uman. Indiferent cum s-a numit jobul, rolul ei a fost să identifice potențialul oamenilor, să creeze un mediu bazat pe încredere unde fiecare să se simta în siguranță, să funcționeze la nivel maxim și să folosească un cadru teoretic pentru a înțelege și rezolva problemele practice.  

În 2014 a obținut un doctorat în psiholgie la Universitatea București.