INAPOI LA ECHIPA
Cosmina Noaghea
C

COSMINA NOAGHEA

TRAINER

Cosmina Noaghea este consultant Ascendis din anul 2018. 

Si-a droit sa lucreze in educatie (training) si dezvoltare de la 5 ani. Atunci acest lucru a insemnat sa fie invatatoare, ceea ce a si facut. Predatul la clasa I  i-a adus cea mai mare multumire. Pentru a intelege mai bine dezvoltarea oamenilor a vrut sa invete psihologie si s-a specializat in psihologie organziationala.

Primul job a fost in resurse umane si apoi a trecut in management operational. Pe parcursul ultimilor 7 ani si-a folosit experienta in consultanta si predare. A fost implicata in proiecte de diagnoza si transformare organizationala, designul strategiei si al proceselor de resurse umane, abilitati de formare si dezvoltare a echipelor pentru mangaeri si executive coaching.  

Crede mult in potentialul uman. Indiferent cum s-a numit jobul, rolul ei a fost sa identifice potentialul oamenilor, sa creeze un mediu bazat pe incredere unde fiecare sa se simta in siguranta, sa functioneze la nivel maxim si sa foloseasca un cadru teoretic pentru a intelege si rezolva problemele practice.  

In 2014 a obtinut un doctorat in psiholgie la Universitatea Bucuresti.