INAPOI LA ECHIPA
Cristina Nastasescu
C

CRISTINA NASTASESCU

TRAINER & COACH

Cristina Nastasescu s-a alaturat echipei Ascendis in anul 2007, dupa 14 ani in care a activat in domeniul bancar si in comert exterior. In training, Cristina s-a format si si-a consolidat experienta de-a lungul a peste 10 ani de colaborare cu Codecs (Open University), in cadrul modulelor de management competitiv.
A participat alaturi de clientii Ascendis la identificarea nevoilor de instruire a angajatilor, la centre de evaluare si dezvoltare si la personalizarea unor programe de training, cele mai dragi fiindu-i cele legate de comunicare, inteligenta emotionala si leadership.
Fire deschisa, analitica si orientata catre rezultate, pasionata de lucrul cu oamenii si dornica sa se autodezvolte, Cristina imbina in activitatea sa experienta de business cu cea oferita de studiile aprofundate in coaching si programare neuro-lingvistica.
Calatoriile si sporturile de iarna pe care le practica cu mare bucurie alaturi de familie, ii ofera Cristinei subiecte care dau viata celor doua pasiuni ale ei: fotografia si pictura.
Cristina a absovit Academia de Studii Economice, Facultatea de Economia Industriei, Constructiilor si Transporturilor.