INAPOI LA ECHIPA
Cristina Năstăsescu
C

CRISTINA NăSTăSESCU

TRAINER & COACH

Cristina Năstăsescu s-a alăturat echipei Ascendis în anul 2007, după 14 ani în care a activat în domeniul bancar și în comerț exterior. În training, Cristina s-a format și și-a consolidat experiența de-a lungul a peste 10 ani de colaborare cu Codecs (Open University), în cadrul modulelor de management competitiv.
A participat alături de clienții Ascendis la identificarea nevoilor de instruire a angajaților, la centre de evaluare și dezvoltare și la personalizarea unor programe de training, cele mai dragi fiindu-i cele legate de comunicare, inteligența emoțională și leadership.
Fire deschisă, analitică și orientată către rezultate, pasionată de lucrul cu oamenii și dornică să se autodezvolte, Cristina îmbină în activitatea sa experiența de business cu cea oferită de studiile aprofundate în coaching și programare neuro-lingvistică.
Călătoriile și sporturile de iarnă pe care le practică cu mare bucurie alături de familie, îi oferă Cristinei subiecte care dau viață celor două pasiuni ale ei: fotografia și pictura.
Cristina a absovit Academia de Studii Economice, Facultatea de Economia Industriei, Construcțiilor și Transporturilor.