INAPOI LA ECHIPA
Cristian Șandru
C

CRISTIAN ȘANDRU

TRAINER

Cristian s-a alăturat echipei de consultanți Ascendis la începutul anului 2023.
A avut o viață bogată și plină de experiențe diferite, lucrând pentru companii multinaționale și locale, în plus, pentru câțiva ani, a parcurs și o călătorie antreprenorială.

O fire curioasă și deschisă mereu la noi provocări, în cei 17 ani de carieră a acumulat experiență în vânzări, achiziții, calitate, audit, management de proiect, marketing, și nu în ultimul rând, leadership, cultură organizațională, managementul echipelor și al afacerii.

A realizat numeroase audit-uri în Europa în cadrul companiilor producătoare de componente pentru industria automotive, a lansat două afaceri în calitate de antreprenor, și a condus din roluri executive, câteva proiecte de transformare ale unor afaceri antreprenoriale cu capital românesc.

Pasionat de lucrul cu oamenii, Cristian dorește să contribuie activ la schimbare și consideră că evoluția societății, precum și performanța organizațiilor are la bază colaborarea dintre oameni și binele comun.

Cristian a absolvit Universitatea Transilvania, Facultatea de Inginerie Tehnologică, specializarea Industrial Product Design și Fast Track MBA la Bucharest International School of Management.