INAPOI LA ECHIPA
Bogdan Ciubotaru
B

BOGDAN CIUBOTARU

TRAINER

Bogdan s-a alăturat echipei Ascendis în 2016. Este consultant și trainer și are o experiență de peste 18 ani în companii multinaționale din industrii diferite precum Telecom, IT/Software și Online Market Research, dintre care peste 12 ani în diverse roluri de middle și top management, precum și în antreprenoriat, în calitate de co-fondator pentru o serie de start-ups în IT/Software, Media și Business consulting.

De-a lungul carierei, Bogdan a condus în calitate de CEO mai multe companii regionale și multinaționale din IT/Software și Online Market Research, cu cifre de afaceri de la 1 la peste 50 de milioane de Euro și 800 de angajați, a coordonat echipe diverse și proiecte complexe, de anvergură globală.

Este atras de modalități de dezvoltare cu impact direct în obiectivele de business, crede în puterea inovației și a creativității, considerând diversitatea de perspective un instrument transformațional.

Bogdan a absolvit Academia de Studii Economice, Facultatea de Comert și Marketing și programul EMBA al ASEBUSS București în cooperare cu Kennesaw State University, Atlanta, USA.