INAPOI LA ECHIPA
Bogdan Ciubotaru
B

BOGDAN CIUBOTARU

TRAINER

Bogdan s-a alaturat echipei Ascendis in 2016. Este consultant si trainer si are o experienta de peste 18 ani in companii multinationale din industrii diferite precum Telecom, IT/Software si Online Market Research, dintre care peste 12 ani in diverse roluri de middle si top management, precum si in antreprenoriat, in calitate de co-fondator pentru o serie de start-ups in IT/Software, Media si Business consulting.

De-a lungul carierei, Bogdan a condus in calitate de CEO mai multe companii regionale si multinationale din IT/Software si Online Market Research, cu cifre de afaceri de la 1 la peste 50 de milioane de Euro si 800 de angajati, a coordonat echipe diverse si proiecte complexe, de anvergura globala.

Este atras de modalitati de dezvoltare cu impact direct in obiectivele de business, crede in puterea inovatiei si a creativitatii, considerand diversitatea de perspective un instrument transformational.

Bogdan a absolvit Academia de Studii Economice, Facultatea de Comert si Marketing si programul EMBA al ASEBUSS Bucuresti in cooperare cu Kennesaw State University, Atlanta, USA.