INAPOI LA ECHIPA
Vlad Pascu
V

VLAD PASCU

TRAINER

Vlad Pascu este consultant Ascendis din anul 2023 și, de-a lungul carieri, a acumulat experiență în diverse industrii, de la FMCG, Servicii și Construcții, în companii multinaționale, dar și în inițiative antreprenoriale. Din acest motiv, este capabil să înțeleagă realitățile companiilor structurate, cât și a celor care au flexibilitate și agilitate în modul de organizare.

Experiența profesională în management, vânzări, project management și marketing i-a permis să cunoască în detaliu procesele de business, fiind implicat în mai multe proiecte de implementare a noi fluxuri organizaționale. Odată cu aceste proiecte a venit și necesitatea de a interacționa cu persoane din aproape toate departamentele companiilor.

În plus, ceea ce îi oferă o perspectivă diferită, este experiența rofesională acumulată în afara României. Această expunere la un mediu internațional a creat o înțelegere culturală a persoanelor cu care interacționează și o abilitate de a se conecta mai ușor cu persoane cu experiențe diferite. Pe lângă aceste lucruri, poate oferi cursanților o viziune diferită asupra situațiilor profesionale.