INAPOI LA ECHIPA
Florin Lebada
F

FLORIN LEBADA

TRAINER

Florin Lebădă s-a alăturat echipei de consultanți Ascendis in 2021 cu o experiență de 20 ani in domeniul calității, 6 din aceștia ca și consultant.
În acest timp, Florin a asigurat și coordonat toate funcțiile specifice Managementului Calității și nu numai: Interfață clienți si furnizori, proiectare si îmbunătățire continuă a proceselor de fabricație si de management, controlul și asigurarea calității, proiectare si îmbunătățire sisteme de management organizaționale.
Activând preponderent în domeniul producției industriale, a acumulat experiență în cadrul organizațiilor naționale si multinaționale, culminând cu industria producătoare de mașini, în cadrul corporațiilor furnizoare direct către OEM și de produse cu cerințe specifice pentru siguranța ocupantului.
Cu motto “Există manifestându-te, nu te manifesta existând!”. Florin crede cu tărie că: energia umană  eficient capacitată, curiozitatea întreținută si dorința de “a face mai bine”, provocând continuu și etic starea de fapt, inspiră individualitatea și creează sinergie în cadrul echipelor, conducând astfel la manifestarea Leadership-ului Organizațional prin rezultate reale și performantă managerială sustenabilă.