INAPOI LA ECHIPA
Sergiu Teodosiu
S

SERGIU TEODOSIU

BUSINESS UNIT MANAGER

Membru al echipei Ascendis din 2008, Sergiu are peste 20 de ani de experiență în afaceri, în opt domenii diferite: a lucrat in multinaționale, companii românești și companii de stat. În plus, are experiența a patru companii start-up. Astfel, a acumulat experiență în management, vânzări, negociere, relații cu clienții, dezvoltare de parteneriate și/sau echipe, leadership și antreprenoriat.
În anii de când este în echipa Ascendis, a facilitat peste 300 sesiuni de training, centre de evaluare și dezvoltare precum și peste 350 de team building-uri, conferințe de vânzări sau de management.
Cu o activitate îndelungată în voluntariat, Sergiu crede în schimbarea prin implicare activă. A generat sau a fost implicat activ în diverse proiecte ale Leaders Romania, ProDemocratia, ASER, cu impact în dezvoltarea capitalului uman al României. Caută permanent să transmită și să inspire dinamism, inovație și responsabilitate.
Este absolvent al Academiei de Studii Economice specializarea Managementul Companiilor și al Facultății de Studii Europene și Relații Internaționale. De asemenea, Sergiu deține un master în Administrarea Afacerii.