INAPOI LA ECHIPA
Sergiu Teodosiu
S

SERGIU TEODOSIU

BUSINESS UNIT MANAGER

Membru al echipei Ascendis din 2008, Sergiu are peste 20 de ani de experienta in afaceri, in opt domenii diferite: a lucrat in multinationale, companii romanesti si companii de stat. In plus, are experienta a patru companii start-up. Astfel, a acumulat experienta in management, vanzari, negociere, relatii cu clientii, dezvoltare de parteneriate si/sau echipe, leadership si antreprenoriat.
In anii de cand este in echipa Ascendis, a facilitat peste 300 sesiuni de training, centre de evaluare si dezvoltare precum si peste 350 de team building-uri, conferinte de vanzari sau de management.
Cu o activitate indelungata in voluntariat, Sergiu crede in schimbarea prin implicare activa. A generat sau a fost implicat activ in diverse proiecte ale Leaders Romania, ProDemocratia, ASER, cu impact in dezvoltarea capitalului uman al Romaniei. Cauta permanent sa transmita si sa inspire dinamism, inovatie si responsabilitate.
Este absolvent al Academiei de Studii Economice specializarea Managementul Companiilor si al Facultatii de Studii Europene si Relatii Internationale. De asemenea, Sergiu detine un master in Administrarea Afacerii.