INAPOI LA ECHIPA
Sergiu Teodosiu
S

SERGIU TEODOSIU

CONSULTANT
Sergiu are peste 16 ani de experienta in afaceri, in opt domenii diferite: a lucrat in multinationale, companii romanesti si companii de stat. In plus, are experienta a patru companii start-up. Astfel, a acumulat experienta in management, vanzari, negociere, relatii cu clientii, dezvoltare de parteneriate si/sau echipe, leadership si antreprenoriat.
In cei 7 ani de cand este in echipa Ascendis, a facilitat peste 250 sesiuni de training, centre de evaluare si dezvoltare precum si peste 300 de team building-uri, conferinte de vanzari sau de management.
Cu o activitate indelungata in voluntariat, Sergiu crede in schimbarea prin implicare activa. A generat sau a fost implicat activ in diverse proiecte ale Leaders Romania, ProDemocratia, ASER, cu impact in dezvoltarea capitalului uman al Romaniei. Cauta permanent sa transmita si sa inspire dinamism, inovatie si responsabilitate.
Este absolvent al Academiei de Studii Economice specializarea Managementul Companiilor si al Facultatii de Studii Europene si Relatii Internationale. De asemenea, Sergiu detine un master in Administrarea Afacerii.