INAPOI LA ECHIPA
Roxana Toader
R

ROXANA TOADER

TRAINER

Roxana Toader este Consultant Senior in Ascendis, cu o experienta de peste 15 ani in managementul resurselor umane, in special in domeniul financiar-bancar.
In Ascendis, conduce proiecte de consultanta si training in domeniul resurselor umane si managementului. Roxana este singurul consultant din Romania acreditat de catre institutia Society of Human Resources Management (SHRM) din Statele Unite, sa sustina cursurile certificate international SHRM.
Roxana a implementat sisteme de management al performantei, a fost implicata in proiecte de diagnoza si schimbare a culturii organizationale, in proiecte de identificare si management al talentelor, in proiecte de analiza si evaluare a posturilor, precum si in proiecte ce vizau construirea unor sisteme performante de compensatii si beneficii.
Roxana militeaza pentru cresterea nivelului de cunostinte teoretice si practice ale persoanelor care lucreaza in domeniul resurselor umane, dar si ale persoanelor raspunzatoare de oameni intr-o organizatie, adica managerii sai.