INAPOI LA ECHIPA
Roxana Toader
R

ROXANA TOADER

TRAINER

Roxana Toader este Consultant Senior în Ascendis, cu o experiență de peste 15 ani în managementul resurselor umane, în special în domeniul financiar-bancar.
În Ascendis, conduce proiecte de consultanță și training în domeniul resurselor umane și managementului. Roxana este singurul consultant din România acreditat de către instituția Society of Human Resources Management (SHRM) din Statele Unite, să susțină cursurile certificate internațional SHRM.
Roxana a implementat sisteme de management al performanței, a fost implicată în proiecte de diagnoză și schimbare a culturii organizaționale, în proiecte de identificare și management al talentelor, in proiecte de analiza si evaluare a posturilor, precum si in proiecte ce vizau construirea unor sisteme performante de compensații și beneficii.
Roxana militează pentru creșterea nivelului de cunoștinte teoretice și practice ale persoanelor care lucrează în domeniul resurselor umane, dar și ale persoanelor răspunzătoare de oameni într-o organizație, adică managerii săi.