INAPOI LA ECHIPA
Oana Trucă
O

OANA TRUCă

TRAINER

Coach și trainer, Oana Trucă s-a alăturat echipei Ascendis ca o continuare a celor 25 de ani de experiență profesională în companii multinaționale din domeniul imobiliar, petrol & gaze și industria ospitalității.

În ultimii 11 ani, ea a dezvoltat strategii și politici inovatoare de resurse umane care au ajutat companiile să îmbunătățească ratele de retenție ale angajaților, să sporească productivitatea și să construiască o cultură a încrederii și performanței.

În prezent, Oana pregătește și susține cursuri de management, leadership, eficacitate personală, comunicare eficace, persuasiune și asertivitate, managementul conflictului și mediere, managementul stresului, managementul timpului și setarea priorităților, gestionarea schimbărilor, autodezvoltare, coaching individual și de echipă.

Oana crede cu tărie că schimbarea în bine este posibilă indiferent de vârstă, iar tot ceea ce face, consultanță în managementul resurselor umane, training și coaching, îmbină elemente de neuroștiință pentru a acompania oamenii să obțină cele mai bune performanțe in timp ce iși construiesc vieți care merită trăite.