INAPOI LA ECHIPA
Marius Opris
M

MARIUS OPRIS

PARTENER

Marius OPRIS este Partener Ascendis si are o experienta de afaceri de peste 20 ani in antreprenoriat, companii multinationale si consultanta. In cadrul Ascendis, conduce si este implicat in diverse proiecte de training pentru clienti din toate industrile semnificative ale Romaniei.
Din 2004, este Master Facilitator Celemi pentru simularile de management de proiect, management strategic, strategie de marketing, inovatie, managementul oportunitatilor si altele. In ultimii ani, a facilitat mai mult de 500 de programe de invatare accelerata in Romania si alte 10 tari europene pentru peste 150 de organizatii.
Marius si-a inceput activitatea in training in 2004 si a fost implicat in mai mult de 15 proiecte de transformare organizationala din Romania. In acest timp, Marius a sustinut traininguri pentru peste 10.000 de participanti. Are o experienta solida in calitate de consultant in Telecom, IT&C, Energie, Pharma, Automotive, Retail si Industrie. In ultimii ani, si-a extins competenta in transformarea organizationala a institutiilor din sectorul public.
Marius este licentiat al Academiei de Studii Economice.