INAPOI LA ECHIPA
Marius Opriș
M

MARIUS OPRIș

PARTENER

Marius Opriș este Partener Ascendis și are o experiență de afaceri de peste 20 de ani în antreprenoriat, companii multinaționale și consultanță. În cadrul Ascendis, conduce și este implicat în diverse proiecte de training pentru clienți din toate industriile semnificative ale României.
Din 2004, este Master Facilitator Celemi pentru simulările de management de proiect, management strategic, strategie de marketing, inovație, managementul oportunităților și altele. În ultimii ani, a facilitat mai mult de 500 de programe de învățare accelerată în Romania și alte 10 țări europene pentru peste 150 de organizații.
Marius și-a început activitatea în training în 2004 și a fost implicat în mai mult de 15 proiecte de transformare organizațională din România. În acest timp, Marius a susținut traininguri pentru peste 10.000 de participanți. Are o experiență solidă în calitate de consultant în Telecom, IT&C, Energie, Pharma, Automotive, Retail și Industrie. În ultimii ani, și-a extins competența în transformarea organizațională a instituțiilor din sectorul public.
Marius este licențiat al Academiei de Studii Economice.