INAPOI LA ECHIPA
Marina Marcu
M

MARINA MARCU

LEARNING EXPERIENCE DESIGNER

Marina e 37% entuziasm,  11% e energie crudă și necontenită, 24% pasiune pentru învățare și felul în care aceasta ne face să vrem a fi cea mai bună versiune a noastră zi de zi, 32% iubire aprigă pentru om, în plinătatea vieții și a perspectivelor lui și 7% neastâmpăr sufletesc, care face asumarea oricărui risc să merite.

Voluntariază de când se știe, iar asta a făcut-o să simtă puterea comunității și să fie convinsă că oamenii devin invincibili atunci când își unesc forțele. Aventura de Vicepreședinte de Resurse Umane al BEST București (Board of European Students of Technology) i-a demonstrat că oamenii sunt cei de care trebuie să te îngrijești, înainte de toate, și asta a făcut-o să livreze mai bine de 500 de ore de training către gașca ei de viitori ingineri din Europa. A decis să îmbine înclinația spre rațional și exact cu pasiunea pentru leadership, urmând un MBA în inginerie la Politehnica, un Energy MBA la ASE și coordonând timp de 2 ani parte din proiectele strategice ale unei companii din domeniul energiei.

În Ascendis, îi place să jongleze cu emoționalul și raționalul și să nu-și țină deloc creativitatea în frâu, căci la asta se pricepe cel mai bine. Mantra „All we have is now” o face să creeze experiențe autentice pentru participanți, fie că e vorba de team-building-uri, conferințe sau sesiuni de training și să trăiască pe deplin fiecare moment al livrării. 

Urcă munți, colindă-n lung și-n lat cu partenerul patruped de aventură, încearcă să nu rateze niciun concert și crede că dacă le dai oamenilor încredere și puțin avânt, orice devine posibil!