INAPOI LA ECHIPA
Mădălina Sava
M

MăDăLINA SAVA

BUSINESS UNIT MANAGER

Mădălina Sava este parte a echipei Ascendis din 2006 și încă de atunci se implică activ în dezvoltarea programelor bazate pe învățarea accelerată.
Calitățile ei de lider s-au conturat pe parcusul celor doi ani în care a condus în Romania cea mai mare organizație de tineri la nivel internațional, AIESEC. Cel mai important aspect al acestei experiente este deschiderea spre alte culturi, flexibilitatea pe care a dobândit-o și capacitatea de a relaționa cu oameni cu așteptări diferite.
Pe parcursul anilor de consultant, Mădălina a creat simulări multiple bazate pe productivitatea, inovația și creativitatea, vânzările, managementul performanței și consolidarea echipelor pentru companii din FMCG, Farma, Producție, IT&Telecom, Inginerie industrială și Banking.
Preocuparea ei pentru dezvoltare continuă a fost cea care i-a adus certificarea Six Sigma Green Belt de către International Association for Six Sigma Certification (IASSC).
Crede cu tărie în perseverență și exercitiu. Este curioasă și îi place să descopere culturi și locuri diferite și, de aceea, este o împătimită a trekkingului. Iar, după o zi de lucru, nu-și dorește decât să se urce pe bicicletă.
Mădălina este licențiată a Academiei de Studii Economice, Management.