INAPOI LA ECHIPA
Madalina Sava
M

MADALINA SAVA

BUSINESS UNIT MANAGER

Madalina Sava este parte a echipei Ascendis din 2006 si inca de atunci se implica activ in dezvoltarea programelor bazate pe invatarea accelerata.
Calitatile ei de lider s-au conturat pe parcusul celor doi ani in care a condus in Romania cea mai mare organizatie de tineri la nivel international, AIESEC. Cel mai important aspect al acestei experiente este deschiderea spre alte culturi, flexibilitatea pe care a dobandit-o si capacitatea de a relationa cu oameni cu asteptari diferite.
Pe parcursul anilor de consultant, Madalina a creat simulari multiple bazate pe productivitatea, inovatia si creativitatea, vanzarile, managementul performantei si consolidarea echipelor pentru companii din FMCG, Farma, Productie, IT&Telecom, Inginerie industriala si Banking.
Preocuparea ei pentru dezvoltare continua a fost cea care i-a adus certificarea Six Sigma Green Belt de catre International Association for Six Sigma Certification (IASSC).
Crede cu tarie in perseverenta si exercitiu. Este curioasa si ii place sa descopere culturi si locuri diferite si, de aceea, este o impatimita a trekkingului. Iar, dupa o zi de lucru, nu-si doreste decat sa se urce pe bicicleta.
Madalina este licentiata a Academiei de Studii Economice, Management.