INAPOI LA ECHIPA
FLORIN AVRAM
F

FLORIN AVRAM

TRAINER

Florin s-a alăturat echipei Ascendis la începutul anului 2016. Are experienta de peste 20 de ani - a condus cu succes echipe mari in companii multinationale din FMCG, Pharma si IT, este specializat în dezvoltarea și implementarea strategiilor de leadership, vanzari in retail, marketing si trade marketing, a strategiilor de afaceri globale, abordarea eficientă a consumatorilor, definirea proceseleor de business și resurse umane, implementarea proceselor de management a talentelor cu accent pe dezvoltarea de noi programe de leadership, managementul schimbarii,  microlearning digital, managementul proiectelor / CRM si nu numai.

Combinatia de abilitati si competente dobandite de-a lungul timpului il recomanda ca un foarte bun integrator al diverselor arii de business. 

Pasionat de intelegerea profunda a modului in care oamenii invata prin experientele la care sunt expusi, combinat cu o viziune larga asupra viitorului dezvoltarii organizatiilor si angajatilor a avut si are in continuare un aport important in dezvoltarea platformei de microlearning digital “Code of Talent” un instrument ce va duce dezvoltarea personala si profesionala la un nou nivel. Crede cu ardoare ca poate sa faca din aceasta lume, prin implicare si pasiune, un loc mai bun in care sa muncim si sa traim, un loc in care educatia, creativitatea si adoptarea inovatiei sunt principalul motor in pregatirea oamenilor pentru viitor, un viitor din ce in ce mai complex si provocator in care tehnologia este din ce in ce mai prezenta ca parte integranta a vietii noastre.