INAPOI LA ECHIPA
FLORIN AVRAM
F

FLORIN AVRAM

TRAINER

Florin s-a alăturat echipei Ascendis la începutul anului 2016. Are experiență de peste 20 de ani - a condus cu succes echipe mari în companii multinaționale din FMCG, Pharma și IT, este specializat în dezvoltarea și implementarea strategiilor de leadership, vânzări în retail, marketing și trade marketing, a strategiilor de afaceri globale, abordarea eficientă a consumatorilor, definirea proceseleor de business și resurse umane, implementarea proceselor de management a talentelor cu accent pe dezvoltarea de noi programe de leadership, managementul schimbării,  microlearning digital, managementul proiectelor / CRM și nu numai.

Combinația de abilități și competențe dobândite de-a lungul timpului îl recomandă ca un foarte bun integrator al diverselor arii de business. 

Pasionat de înțelegerea profundă a modului în care oamenii învață prin experiențele la care sunt expuși, combinat cu o viziune largă asupra viitorului dezvoltării organizațiilor și angajaților a avut și are în continuare un aport important în dezvoltarea platformei de microlearning digital “Code of Talent” un instrument ce va duce dezvoltarea personală și profesională la un nou nivel. Crede cu ardoare că poate să facă din această lume, prin implicare și pasiune, un loc mai bun în care să muncim și să trăim, un loc în care educația, creativitatea și adoptarea inovației sunt principalul motor în pregătirea oamenilor pentru viitor, un viitor din ce în ce mai complex și provocator în care tehnologia este din ce în ce mai prezentă ca parte integrantă a vieții noastre.