INAPOI LA ECHIPA
Elena Munteanu
E

ELENA MUNTEANU

PCC, ASCENDIS ASSESSMENT LEADER

Elena Munteanu s-a alăturat echipei Ascendis în 2007, în calitate de consultant în cadrul diviziei de consultanta pentru centre de evaluare și dezvoltare. Începând cu anul 2013 este coordonatorul liniei de business Ascendis Assessment Business, poziție care îi permite să coordoneze, să dezvolte și să implementeze centre de evaluare și dezvoltare, să faciliteze sesiuni de coaching și consiliere în carieră, programe de dezvoltare a abilităților comportamentale, precum și training și consultanță în domeniul resurselor umane. Ea este expert cheie și formator pentru metodologia Harrison Assessments Talent Management.
În calitate de Senior Professional in Human Resources (certificare acordată de Society for Human Resources Management -SHRM, SUA), Elena combină expertiza în domeniul afacerilor și al resurselor umane, dobândită în cei peste optsprezece ani de experiență în selecția și dezvoltarea oamenilor, cu expertiza psihologică și de coaching, dobândită în studii avansate de psihoterapie și psihodiagnoză, terapie prin teatru, programare neuro-lingvistică etc.
În calitate de coach profesionist certificat ICF, Elena este pasionată de facilitarea conștientizării prin discuții provocatoare și instrumente de ultimă generație care să îi sprijine pe clienți să vadă clar și să facă cele mai bune alegeri pentru a-și atinge obiectivele. Interesul ei pentru "designul instrucțional" a făcut loc studiilor sale 4MAT Advanced Instructional Design. Entuziasmată și inovatoare, dedicată împlinirii potențialului de dezvoltare al oamenilor, Elena se implică întotdeauna cu toate resursele sale în proiectele sale