INAPOI LA ECHIPA
Elena Munteanu
E

ELENA MUNTEANU

CONSULTANT

Elena Munteanu s-a alaturat echipei Ascendis in 2007. Este consultant in cadrul diviziei WKH Dezvoltare Organizationala, pozitie din care deruleaza centre de evaluare si dezvoltare, faciliteaza sesiuni de training si consultanta in resurse umane, coaching si consiliere de cariera, respectiv programe de dezvoltare a competentelor comportamentale.

Elena imbina expertiza in zona de business si resurse umane, dobandita in cei peste 9 ani de experienta in implementarea de procese de evaluare, recrutare si dezvoltare, cu expertiza psihologica, dobandita in urma studiilor avansate in psihoterapie si psihodiagnostic, dramaterapie, programare neuro-lingvistica. 

Elena este certificata Senior Professional in Human Resources de catre institutia Society for Human Resource Management (SHRM) din S.U.A. Din pasiune pentru „instructional design”, a urmat studiile de 4MAT Advanced Instructional Design.

Entuziasta si inovativa, dedicata implinirii potentialului de dezvoltare a oamenilor, Elena se implica intotdeauna cu toate resursele in proiectele pe care le deruleaza.