INAPOI LA ECHIPA
Dana Bursuc
D

DANA BURSUC

TRAINER & COACH

Dana Bursuc s-a alătaurat echipei Ascendis în 2015, având o experiență de 20 de ani în marketing management, retail, comunicare și antreprenoriat. Îi plac abordările simple și realiste, practice, orientate spre rezultat, ușor de folosit, adaptate provocărilor și contextului. Consideră că descoperirea de perspective noi, valoroase, ancorate în viața reală, înlătură bariere, și duce la decizii mai bune cu impact în perfomanță. În prezent lucrează cu echipe și lideri ai echipelor pentru depășirea provocărilor, valorificarea potențialului și a punctelor tari, lărgirea orizontului de soluții relevante.

Teme abordate: leadership vizionar în VUCA context; followership eficace; rezolvarea de probleme și luarea deciziilor eficiente; schimbarea și tranziția; gândirea critică și “design thinking”; inovatie și management agil; comunicare dificilă, influența și inteligența socio-emoțională; asumare, implicare și dezvoltarea echipelor; brand personal și de echipa; planificare strategică.

Dana este Professional Certified Coach - acreditat ICF, Executive coach – acreditat Center for Executive Coaching US, Trainer, Personal Development Consultant, facilitator BLUE_EQ, Harrison Assessment si susține cursuri, workshopuri, simulări, sesiuni de coaching individuale și de echipă, dezvoltă și soluții personalizate, trans-disciplinare de abordare în contextul de business al clientului.

Și cum viața nu citește cărțile pe care le citim noi, Dana consideră că cele mai bune soluții vin din adevărul personal și sunt “customer made” nu doar “tailor made”.