INAPOI LA ECHIPA
Dorel Grigore
D

DOREL GRIGORE

TRAINER

Dorel Grigore este Consultant Ascendis din 2006. Experienta de peste 10 ani in corporatii multinationale din domeniul IT&C si cea de peste 8 ani de antreprenoriat, adauga autenticitate continutului seminariilor si atelierelor de lucru pe care le sustine. Pe langa temele clasice de finante, marketing si management, Grig abordeaza o noua dimensiune a tehnicilor de invatare moderne, dezvoltand pentru Ascendis, in ultimii ani, platformele de e-Learning si comert electronic.
Dupa ce a absolvit Academia de Studii Economice din Bucuresti, si-a continuat studiile postuniversitare cu studii de specialitate in marketing si management in Ungaria, Elvetia, Franta, Marea Britanie, Spania, Belgia, Italia si Statele Unite. Ca absolvent al International Association for Six Sigma Certification si al acreditarilor Celemi, a sustinut cursuri si simulari de afaceri pentru mai bine de 60 de companii din domenii, precum finante, productie, retail, logistica, energie, IT&C, farma, distributie, constructii.
In prezent, antreprenor si consultant, Grig pune mare pret pe bunul simt al oamenilor si pe ingredientele care nu trebuie sa lipseasca din nicio afacere: pasiune si umor.