INAPOI LA ECHIPA
Dorel Grigore
D

DOREL GRIGORE

TRAINER

Dorel Grigore este Consultant Ascendis din 2006. Experiența de peste 10 ani în corporații multinaționale din domeniul IT&C și cea de peste 8 ani de antreprenoriat, adaugă autenticitate conținutului seminariilor și atelierelor de lucru pe care le susține. Pe lângă temele clasice de finanțe, marketing și management, Grig abordează o nouă dimensiune a tehnicilor de învățare moderne, dezvoltând pentru Ascendis, în ultimii ani, platformele de e-Learning și comerț electronic.
După ce a absolvit Academia de Studii Economice din București, și-a continuat studiile postuniversitare cu studii de specialitate în marketing și management în Ungaria, Elveția, Franța, Marea Britanie, Spania, Belgia, Italia și Statele Unite. Ca absolvent al International Association for Six Sigma Certification și al acreditărilor Celemi, a susținut cursuri și simulări de afaceri pentru mai bine de 60 de companii din domenii, precum finanțe, producție, retail, logistică, energie, IT&C, farma, distribuție, construcții.
În prezent, antreprenor și consultant, Grig pune mare preț pe bunul simț al oamenilor și pe ingredientele care nu trebuie să lipsească din nicio afacere: pasiune și umor.