INAPOI LA ECHIPA
Sorin Păun
S

SORIN PăUN

PARTENER

Sorin Păun este Partener Ascendis și are o experiență de peste 17 ani în antreprenoriat, companii multinaționale și consultanță. Acum conduce proiecte de dezvoltare organizationala cu impact atât la nivelul proceselor și sistemelor, cât și la nivelul abilităților.
Din 2004 este Master Facilitator Celemi pentru simulările de strategie, knowledge management, project management, managementul oportunităților și management financiar, facilitând în această perioadă peste 600 de programe de învățare accelerata în România, Turcia, Spania, Suedia, Bulgaria și Ungaria, pentru un număr mai mare de 120 de organizații client.
Din 2005 Sorin este consultant acreditat Human Synergistics International și a condus peste 20 de proiecte de schimbare organizațională în industrii precum IT&C, Banking, Producție, Retail și Energie.
În anul 2011, când Ascendis a avut un an de creștere spectaculos, consolidându-și poziția de lider de piață, Sorin a fost nominalizat de revista Business Magazin in Top 100 Tineri Manageri.
Este un optimist pragmatic, fiind dependent de familie și prieteni. Este de părere că oportunitatea este momentul în care norocul întâlnește pregătirea și încearcă prin tot ceea ce face să transforme cât mai multe ocazii norocoase în oportunități fructificate.
Sorin este licentiaț al Academiei de Studii Economice, specializarea Audit.