INAPOI LA ECHIPA
Sorin Paun
S

SORIN PAUN

PARTENER

Sorin Paun este Partener Ascendis si are o experienta de peste 17 ani in antreprenoriat, companii multinationale si consultanta. Acum conduce proiecte de dezvoltare organizationala cu impact atat la nivelul proceselor si sistemelor, cat si la nivelul abilitatilor.
Din 2004 este Master Facilitator Celemi pentru simularile de strategie, knowledge management, project management, managementul oportunitatilor si management financiar, facilitand in aceasta perioada peste 600 de programe de invatare accelerata in Romania, Turcia, Spania, Suedia, Bulgaria si Ungaria, pentru un numar mai mare de 120 de organizatii client.
Din 2005 Sorin este consultant acreditat Human Synergistics International si a condus peste 20 de proiecte de schimbare organizationala in industrii precum IT&C, Banking, Productie, Retail si Energie.
In anul 2011, cand Ascendis a avut un an de crestere spectaculos, consolidandu-si pozitia de lider de piata, Sorin a fost nominalizat de revista Business Magazin in Top 100 Tineri Manageri.
Este un optimist pragmatic, fiind dependent de familie si prieteni. Este de parere ca oportunitatea este momentul in care norocul intalneste pregatirea si incearca prin tot ceea ce face sa transforme cat mai multe ocazii norocoase in oportunitati fructificate.
Sorin este licentiat al Academiei de Studii Economice, specializarea Audit.