INAPOI LA ECHIPA
Ioana Bran
I

IOANA BRAN

TRAINER, COORDONATOR REGIONAL BRASOV

Ioana Bran este consultant Ascendis din 2013, după 9 ani de experiență în antreprenoriat și vânzări directe, atât în domeniul asigurărilor de viață, cât și în domeniul financiar-bancar.
Ca formator în domeniul bancar, activitatea sa a presupus susținerea zilnică a cursurilor de vânzări și negociere, leadership, coaching, comunicare business ți comunicare non-verbala, strategii de business, performanță, motivare, dezvoltare personală și profesională.
De asemenea, a conceput, în calitate de Marketing Manager, strategiile și planurile de marketing ale mai multor companii din domenii precum publicitate, comerț, construcții și industria lemnului.
Absolventă a două facultăți  - Facultatea de Litere și Facultatea de Management și Administrarea Afacerilor și a unui masterat într-un program MBA, Ioana studiază în prezent Psihologia.
În calitate de trainer al Școlii Române de Afaceri, Ioana Bran a susținut cursuri de management și administrarea afacerilor, marketing, managementul resurselor umane, leadership, comunicare, performanță și negociere în vânzări, management financiar, dezvoltare personală și profesională.