INAPOI LA ECHIPA
Ela Călin
E

ELA CăLIN

EVENT MANAGER

Ela a devenit consultant  Ascendis în 2016 și este specializată în științe economice, resurse umane, relații publice și industria ospitalității.

În cei peste cincisprezece ani de experiență în marketing, resurse umane, management și Horeca, Ela a fost implicată în coordonarea echipelor de marketing, asigurând comunicarea campaniilor de vânzări, a coordonat echipe de formare profesională și a asigurat logistica pentru proiecte de calificare a sute de persoane din grupuri vulnerabile. De-a lungul activității profesionale, Ela a fost parte din proiecte de tip ”a doua șansă”, destinate tinerilor și adulților care au părăsit școala și în menținerea în educație a preșcolarilor și a elevilor cu dizabilități expuși riscului de abandon școlar.

În timpul liber, Ela a fost implicată în valorificarea potențialului creativ și menținerea capacității psiho-fizice a tinerilor cu dizabilități, ținând ore de creație și învățare interactiv-creativă, în cadrul unui centru pentru copii instituționalizați, având rolul de animator socio-educativ.

 

În 2013 a descoperit industria ospitalității, domeniu de care s-a îndrăgostit la prima vedere iar în 2018 a luat calea antreprenoriatului, cu credința că totul este posibil atunci când faci ceea ce iubești și te implici 100%. 

Elei îi place să ajute oamenii și companiile să îți găsească locul perfect și să transforme în realitate poveștile și dorințele acestora.

În timpul liber, învață, explorează locuri mai puțin cunoscute, pictează, citește și este mereu în căutarea oamenilor și a poveștilor inedite de viață.

În prezent, pregătește și coordoneaza din punct de vedere logistic evenimente corporative precum conferințe, seminarii, evenimente de lansare a unor companii, evenimente de gală, team building-uri și programe de CSR.