INAPOI LA ECHIPA
Ciprian Ouatu
C

CIPRIAN OUATU

TRAINER, COORDONATOR REGIONAL IASI

Ciprian Ouatu este Consultant Asociat Ascendis din Iunie 2011, alăturându-se liderului pieței de training și dezvoltare organizațională, din dorința de a se dezvolta continuu alături de clienții și colegii săi.
Ciprian s-a format în piața farmaceutică, o industrie înalt concurențială și permanent supusă schimbării, care l-a învățat că, pentru a reuși, trebuie permanent să acumulezi noi competențe și să fii proactiv. Ciprian și-a început cariera în vânzări, ocupând poziții de reprezentant medical, area sales manager și director de filială. A coordonat echipe de vânzări și a fost implicat în multiple proiecte de training, recrutare, evaluare de personal, coaching, marketing. De asemenea, a coordonat proiecte de outsourcing in vânzări.
Este specializat în facilitarea de programe de comunicare, vânzare și management și face acest lucru cu responsabilitate, implicare și umor. Consideră că un lucru important în acest moment este dezvoltarea competențelor de leadership ale echipelor de middle-management din companiile din România.
Își dorește să învețe tot timpul lucruri noi și este pasionat de educație, lectură, fotografie și muzică.
Ciprian a absolvit Facultatea de Medicină Generală din Iași, urmând ulterior cursurile Școlii Economice Postuniversitare ELITEC.