INAPOI LA ECHIPA
Ciprian Ouatu
C

CIPRIAN OUATU

TRAINER, COORDONATOR REGIONAL IASI

Ciprian Ouatu este Consultant Asociat Ascendis din Iunie 2011, alaturandu-se liderului pietei de training si dezvoltare organizationala, din dorinta de a se dezvolta continuu alaturi de clientii si colegii sai.
Ciprian s-a format in piata farmaceutica, o industrie inalt concurentiala si permanent supusa schimbarii, care l-a invatat ca, pentru a reusi, trebuie permanent sa acumulezi noi competente si sa fii proactiv. Ciprian si-a inceput cariera in vanzari, ocupand pozitii de reprezentant medical, area sales manager si director de filiala. A coordonat echipe de vanzari si a fost implicat in multiple proiecte de training, recrutare, evaluare de personal, coaching, marketing. De asemenea, a coordonat proiecte de outsourcing in vanzari.
Este specializat in facilitarea de programe de comunicare, vanzare si management si face acest lucru cu responsabilitate, implicare si umor. Considera ca un lucru important in acest moment este dezvoltarea competentelor de leadership ale echipelor de middle-management din companiile din Romania.
Isi doreste sa invete tot timpul lucruri noi si este pasionat de educatie, lectura, fotografie si muzica.
Ciprian a absolvit Facultatea de Medicina Generala din Iasi, urmand ulterior cursurile Scolii Economice Postuniversitare ELITEC.