INAPOI LA ECHIPA
Catalin Vaduva
C

CATALIN VADUVA

TRAINER

Catalin Vaduva s-a alaturat echipei ASCENDIS in 2006. Este consultant si trainer in cadrul companiei, dezvolta si livreaza programe cu subiecte diverse. Are peste 1000 de zile de training la activ, lucrand cu companii din diverse domenii: financiar-bancar, agentii de publicitate, IT&C.
Pe langa cunostintele teoretice, el vine cu o bogata experienta practica, capatata in anii petrecuti in pozitii de management in companii de distributie sau din domeniul auto. Experienta in conducerea echipelor de vanzari il ajuta sa inteleaga mai bine nevoile, asteptarile si psihologia oamenilor, lucru care se simte in maniera de prezentare a programelor de training.
Pe langa programe de vanzari, Catalin sustine traininguri de negociere, management, comunicare si leadership.
De asemenea, a participat la proiecte de evaluare si recrutare de personal pentru companii din domeniul energiei si comertului si faciliteaza programe de teambuilding.
Apreciaza oamenii care pot spune lucruri complicate intr-o maniera simpla si incearca acest lucru la fiecare program pe care il livreaza. Schiaza si are la activ un maraton, alergat la Bucuresti in 2009.
Este absolvent al Facultatii de Management din cadrul ASE Bucuresti si detine un master in Managementul Resurselor Umane.