INAPOI LA ECHIPA
Cătălin Văduva
C

CăTăLIN VăDUVA

TRAINER

Cătălin Văduva s-a alăturat echipei ASCENDIS în 2006. Este consultant și trainer în cadrul companiei, dezvoltă și livrează programe cu subiecte diverse. Are peste 1000 de zile de training la activ, lucrând cu companii din diverse domenii: financiar-bancar, agenții de publicitate, IT&C.
Pe lângă cunoștințele teoretice, el vine cu o bogata experiență practică, căpătată în anii petrecuți în poziții de management în companii de distribuție sau din domeniul auto. Experiența în conducerea echipelor de vânzări îl ajută să înțeleagă mai bine nevoile, așteptările și psihologia oamenilor, lucru care se simte în maniera de prezentare a programelor de training.
Pe lângă programe de vânzări, Cătălin susține traininguri de negociere, management, comunicare și leadership.
De asemenea, a participat la proiecte de evaluare și recrutare de personal pentru companii din domeniul energiei și comerțului și facilitează programe de teambuilding.
Apreciază oamenii care pot spune lucruri complicate într-o manieră simplă și încearcă acest lucru la fiecare program pe care îl livrează. Schiază și are la activ un maraton, alergat la București în 2009.
Este absolvent al Facultății de Management din cadrul ASE Bucuresti și deține un master în Managementul Resurselor Umane.