INAPOI LA ECHIPA
Gabriel Chitu
G

GABRIEL CHITU

PEOPLE DEVELOPMENT LEAD

Gabriel Chitu este un consultant și facilitator cu experiență, specializat în Leadership, Business Psychology, Growth Mindset, Presentation și Communication skills, Sales și Business Development.
Gabi are, in total, peste 20.000 de ore de facilitare, iar in ultimii ani a livrat workshop-uri in peste 40 de locatii din Europa, Middle East si Africa.
A livrat primul lui workshop in 1998 si, dupa mai bine de 25 de ani de experienta in cadrul unor companii de top la nivel global in arii precum HR, managementul proiectelor strategice si livrarea de business training, el a dezvoltat o formula care functioneaza atat pentru el, cat si pentru lista tot mai lunga de clienti corporate pentru care livreaza in prezent.
Lucrand, de-a lungul timpului, pentru branduri de top din industriile telecom si tehnologie la nivel senior, Gabi si-a dezvoltat competenta de a oferi solutii relevante pentru cei cu care lucreaza.
A locuit si lucrat in Doha, Qatar si Bratislava, Slovacia. Este tatal a doi baieti gemeni, alaturi de care se descopera pe sine in fiecare zi. Este permanent interesat sa-si dezvolte un stil de viata sanatos, a alergat maratonul din Venetia in 2016 si prefera vacantele active, cu ture lungi de biciclete prin Europa.
Gabi este trainer acreditat ANC si este certificat in mai multe metodolgii de evaluare, inclusiv Life Styles Inventory™ (LSI) si Group Styles Inventory™ (GSI) de la Human Synergistics.