INAPOI LA ECHIPA
Gabriel Chițu
G

GABRIEL CHIțU

PEOPLE DEVELOPMENT LEAD

Gabriel Chitu este un consultant și facilitator cu experiență, specializat în Leadership, Business Psychology, Growth Mindset, Presentation și Communication skills, Sales și Business Development.
Gabi are, în total, peste 20.000 de ore de facilitare, iar în ultimii ani a livrat workshop-uri în peste 40 de locații din Europa, Middle East și Africa.
A livrat primul lui workshop în 1998 și, după mai bine de 25 de ani de experiență în cadrul unor companii de top la nivel global în arii precum HR, managementul proiectelor strategice și livrarea de business training, el a dezvoltat o formulă care funcționează atât pentru el, cât și pentru lista tot mai lungă de clienți corporate pentru care livrează în prezent.
Lucrând, de-a lungul timpului, pentru branduri de top din industriile telecom și tehnologie la nivel senior, Gabi și-a dezvoltat competența de a oferi soluții relevante pentru cei cu care lucrează.
A locuit și lucrat în Doha, Qatar și Bratislava, Slovacia. Este tatăl a doi băieți gemeni, alături de care se descoperă pe sine în fiecare zi. Este permanent interesat să-și dezvolte un stil de viață sănătos, a alergat maratonul din Veneția în 2016 și preferă vacanțele active, cu ture lungi de biciclete prin Europa.
Gabi este trainer acreditat ANC și este certificat în mai multe metodolgii de evaluare, inclusiv Life Styles Inventory™ (LSI) și Group Styles Inventory™ (GSI) de la Human Synergistics.