Ascendis va instrui peste 500 de manageri și antreprenori din toată țara într-un proiect cu finanțare europeană
Ascendis va instrui peste 500 de manageri și antreprenori din toată țara într-un proiect cu finanțare europeană
  • Valoarea proiectului este de peste 4,2 milioane de lei, iar 95% din finanțare se va face prin Programul Operațional Capital Uman (PO CU).

 

  • Grupul țintă este format din 495 de manageri și antreprenori și 10  angajați ai departamentelor de resurse umane din toată țara, cu excepția celor din regiunea București- Ilfov.

 

 

Ascendis Consulting, liderul pieței de training și consultanță în domeniul dezvoltării organizaţionale din România, implementează un proiect cu finanțare europeană în valoare totală de peste 4,2 milioane de lei pentru dezvoltarea abilităților managerilor și antreprenorilor din companiile din România.

”Peste 500 de manageri și antreprenori din toată țara – cu excepția regiunii București- Ilfov - vor participa la programe de instruire oferite de Ascendis. Am gândit o suită de cursuri mai degrabă practice decât teoretice, care să-i ajute chiar de a doua zi pe managerii și antreprenorii implicați în acest proiect. Vom aborda subiecte precum leadership, finanțe, cultură de organizație sau inovație. Participanții vor lua contact cu cele mai noi metodologii de training și vor pleca acasă cu instrumente care să-i ajute mai departe, în viața de zi cu zi”, a declarat Andrei Goșu, directorul general al Ascendis Consulting.

Titlul proiectului este ”Avantaj competitiv pentru România – dezvoltarea de lideri pentru companii inovative și de succes, la nivel european” (cod SMIS117989), iar valoarea acestuia este de 4.209.915,92 lei, din care 95% este finanțare nerambursabilă - 3.999.418,15 lei.

Perioada de implementare este 21 mai 2018 – 20 mai 2019.

Obiectivul proiectului este adaptarea sustenabilă a angajaților, a antreprenorilor și a activității companiilor din sectoarele economice cu potențial competitiv/ de specializare inteligentă la dinamica schimbărilor mediului economic și a pieței muncii, prin creșterea în toate regiunile mai puțin dezvoltate a numărului de beneficiari de instrumente, metode, practici standard de management al resurselor umane.

”Prin acest proiect, Ascendis își propune să ajute managerii și antreprenorii să conștientizeze importanța investiției în capitalul uman – singurul element de diferențiere pe termen lung”, a mai declarat Andrei Goșu.

Rezultatul proiectului

În cadrul acestui program, trainerii Ascendis vor ajuta la dezvoltarea competențelor și abilităților pentru 495 de manageri și antreprenori și 10 angajați ai departamentelor de resurse umane din cadrul unor companii care activează în sectoare cu potențial competitiv / de specializare inteligentă.

Conform proiectului, din rândul companiilor care au angajați înscriși în proiect care vor participa la programe de instruire, cel puțin 55 trebuie să fie întreprinderi mici și mijlocii. Companiile interesate sa participe la programele de instruire finanțate prin acest proiect pot solicita detalii prin email, la adresa office@ascendis.ro.

 

Ascendis Consulting este parte din grupul Ascendis, liderul pieței locale de training şi consultanță în domeniul dezvoltării organizaționale din România, cu o cifră de afaceri cumulată de 7,26 mil. euro în 2017.

 

 

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020