Ascendis și Insight – parteneriat pentru estul Europei
Ascendis și Insight – parteneriat pentru estul Europei

Ascendis, liderul pieței de training din estul Europei și Insights, lider global în testarea, validarea și publicarea instrumentelor psihometrice, au încheiat un parteneriat strategic. Începând cu 30 martie 2021, portofoliul de produse și servicii Insights va fi disponibil în toate țările în care compania Ascendis este prezentă: România, Ucraina, Serbia, Muntenegru, Croația, Slovenia, Republica Moldova și alte țări din regiunea Adria - o piață de peste 80 de milioane de persoane.

 

Mark Leisegang, Head of New Markets, Insights: “Suntem încântați să aducem un nou partener în regiune și să putem lucra cu echipa fantastică Ascendis. Acest parteneriat pe termen lung, va ajuta la răspândirea folosirii instrumentului nostru de dezvoltare personală pentru mulți lideri și organizații din Estul Europei.”

 

Marius Opris, Partener Ascendis: “Ne bucurăm că putem anunța acest parteneriat în toate țările unde Ascendis este prezent. INSIGHTS Discovery este diferit de orice alt instrument de dezvoltare personală, fiind construit să ajute liderii și organizațiile să înțeleagă nu doar unde sunt acum ci unde ar putea să ajungă. Cu acest parteneriat, începem o nouă etapă în dezvoltarea celui mai mare capital al României, oamenii săi.”

 

Despre Insights

Insights este lider global în dezvoltarea instrumentelor de dezvoltare personală. Peste 6 milioane de oameni au avut ocazia ca, folosind acest sistem, să se înțeleagă mai bine atât ca indivizi cât și ca lideri. 

Compania are sediul în Scoția, birouri în 18 țări și o prezență globală în peste 90 de teritorii.   Lucrează cu unele dintre cele mai mari companii globale din toate sectoarele de activitate și are mii de clienți în toată lumea. 

www.insights.com