Curs deschis ONLINE GROWTH MINDSET
Curs deschis ONLINE GROWTH MINDSET

La Ascendis, credem că abilitățile și inteligența nu sunt statice – ele pot fi dezvoltate și îmbunătățite. Vă încurajăm să priviți dezvoltarea talentelor din echipa dvs. cu Growth Mindset.

Acest workshop explorează importanța efortului, a modului în care greșelile te pot ajuta să înveți, cum să folosești eșecurile ca motivație și cât de importante sunt curiozitatea și curajul.

Detalii la adresa office@ascendis.ro

.

OBIECTIVE

  • Realizarea tranziției de la noțiunile de bază, la a conduce o echipă cu Growth Mindset
  • Înțelegerea modului în care Growth Mindset se poate aplica în activitățile de zi cu zi
  • Încurajarea unui mediu de lucru care permite asumarea de riscuri și inovația

SUBIECTE CHEIE

  • Cum recunoaștem Growth Mindset la noi și la ceilalți
  • Cum să avem Growth Mindset în 4 pași simpli
  • Cum să-i influențăm pe ceilalți să-i dezvolte Growth Mindset
  • Cum să oferi feedback și coaching cu Growth Mindset

 Microlearning,  asistat de instructor

Folosim Code of Talent, platforma noastră de microlearning, pentru a crește impactul cursurilor virtuale și a maximiza rentabilitatea investiției, păstrând accentul pe învățare într-un mediu social, gamificat și ghidat personal pentru a îmbogăți experiența individuală și pentru a atenua curba uitării.

Cum funcționează?

Folosim misiunile ca metaforă pentru activități de micro-învățare.

Participanții vor primi periodic misiuni, concepute pentru a-i ajuta să aplice noile cunoștințe în situații concrete la locul de muncă și să își dezvolte abilitățile selectate în obiective. Toate misiunile sunt proiectate pentru a fi îndeplinite în cuante de efort de maxim 5-7 minute.

Certificat de participare și Raport individual

La finalul parcursului digital de învățare, după ce ultima misiune este evaluată de către formator, fiecare participant poate descărca:

  • Certificatul de participare la program, emis de Code Of Talent
  • Raport individual în format PDF, cu descrierea programului, niveluri parcurse, misiuni rezolvate, răspunsul și feedback-ul personal al instructorului, cardurile de cunoștințe și nivelul performanței individuale în timpul programului.

TRAINER: GABRIEL CHIȚU

Gabriel Chițu s-a alăturat echipei Ascendis ca Head of Global Partner Program, sprijinind furnizorii de training la nivel internațional să-și crească business-ul și să-și consolideze poziția de parteneri strategici pentru clienții lor.

Gabi are, în total, peste 15.000 de ore de facilitare, iar în ultimii ani a livrat workshop-uri în peste 40 de locații din Europa, Middle East și Africa.

A livrat primul lui workshop în 1998 și, după 21 de ani de experiență în cadrul unor companii de top la nivel global în arii precum HR, managementul proiectelor strategice și livrarea de business training, el a dezvoltat o formulă care funcționează atât pentru el, cât și pentru lista tot mai lungă de clienți corporate pentru care livrează în prezent.

Lucrând, de-a lungul timpului, pentru branduri de top din industriile telecom și tehnologie la nivel senior, Gabi și-a dezvoltat competența de a oferi soluții relevante pentru cei cu care lucrează.

A locuit și lucrat în Doha, Qatar și Bratislava, Slovacia. Este tatăl a doi băieți gemeni, alături de care se descoperă pe sine in fiecare zi. Este permanent interesat să-și dezvolte un stil de viață sănătos, a alergat maratonul din Veneția în 2016 și preferă vacanțele active, cu ture lungi de biciclete prin Europa.

Gabi este trainer acreditat ANC și este certificat în mai multe metodologii de evaluare, inclusiv Life Styles Inventory™ (LSI) și Group Styles Inventory™ (GSI) de la Human Synergistics.

PERIOADA: 15-24 septembrie 2020

Detalii la adresa office@ascendis.ro