INAPOI LA ECHIPA
Miruna Domnaru
M

MIRUNA DOMNARU

ASISTENT TRAINING

Miruna este în Ascendis din 2015. Are competențe excelente de comunicare și organizare, pe care le-a folosit și îmbunătățit în trecut datorită pozițiilor pe care le-a deținut în domenii precum media și marketing. Și-a dezvoltat în timp, atât la Ascendis cât și înainte, atenția la detalii și abilitatea de a se ocupa, rapid și eficient, de mai multe sarcini în paralel.

De asemenea, are rol de suport pentru echipa de vânzări, dar participă și ca facilitator la evenimentele de teambuilding. De-a lungul timpului, a fost implicată în mai multe proiecte și licitații, cel mai recent jucând un rol-cheie în toate activitățile indirecte ale unui proiect european implementat de Ascendis. Printre atribuțiile în cadrul acestuia s-au numărat: gestionarea și coordonarea achizițiilor publice, monitorizarea activităților proiectului (din punct de vedere administrativ și logistic), ajutor în dezvoltarea instrumentelor și procedurilor de lucru, raportarea și pregătirea documentelor din întâlniri, urmărirea respectării tuturor procedurilor prevăzute în contractul de finanțare și în desfășurarea proiectului.

Din 2018 Miruna administrează două platforme online (BlueEQ, Harrison Assessment – 2 dintre funrizorii de conținut), fiind persoana de contact pentru client în ceea ce privește problemele operaționale. În același timp, coordonează organizarea serviciilor de pe platforme atât pentru clienții noștri, companii naționale și mulținaționale, cât și pentru solicitările venite de la persoane fizice care folosesc aceste instrumente online. Începând cu luna mai 2020 a preluat și administrarea platformei CoT, specific interfața pentru Ascendis.