INAPOI LA ECHIPA
Mihai Dumitrescu
M

MIHAI DUMITRESCU

TRAINER

Mihai Dumitrescu este Consultant asociat Ascendis si are o experienta de peste 25 ani in antreprenoriat si consultanta in comunicare.
In cadrul Ascendis, Mihai concepe si livreaza cursurile de comunicare, influenta si asertivitate si de inteligenta emotionala si este responsabil de productia filmelor didactice Ascendis Video Learning.
Si-a inceput cariera in comunicare comerciala (publicitate/PR), fiind director de creatie in patru din cele mai mari agentii multinationale ale anilor 1990. In aceeasi perioada, a fost profesor asociat de comunicare al SSJ a AZR. A continuat, apoi, ca antreprenor in comunicare interna si externa, comunicare oficiala si comunicare electorala, fiind, pentru perioade determinate, si director de marketing si comunicare in trei dintre cele mai importante trusturi TV din Romania.
Mihai s-a alaturat echipei Ascendis in anul 2006. Faciliteaza cursuri de influenta si asertivitate, comunicare si inteligenta emotionala si acorda consultanta privind procese si proceduri de comunicare externa si interna, pentru companii dintre cele mai diverse domenii de activitate.
In 2012, Mihai a publicat cartea Binefacerile manipularii, considerata de mediul de specialitate un adevarat manual de comunicare pragmatica si un real succes editorial.
Mihai este licentiat in stiintele comunicarii al Universitatii Bucuresti si are numeroase specializari externe in marketing si comunicare.