INAPOI LA ECHIPA
Macrin Desa
M

MACRIN DESA

CONSULTANT

Avand o experienta bogata in Inginerie Aerospatiala, Macrin a fost implicat in imbunatatiri de procese inca din anul 2003 in timp ce lucra pentru jucatorii de top din industria automotive din Romania. Cariera sa l-a directionat si in sectorul bancar, iar in cele din urma, din 2015 s-a alaturat echipei Ascendis fiind consultant specializat in metodologiile de imbunatatire a proceselor Lean si Six Sigma. 

Experienta sa profesionala este intr-o legatura directa cu o abordare de tip “hands-on”, livrand module de training personalizate. Macrin este, de asemenea, si facilitator pentru etapa de implementare a proiectului. 

A livrat cursuri atat Yellow Belt cat si Green Belt catre un spectru variat de beneficiari: de la IT si industria de servicii pana la profesionisti din sectoare precum cel aerospatial, alimentatie, industrie grea sau automotive. 

Ceea ce il motiveaza este ideea ca un training reprezinta doar inceputul. Cel mai important lucru este modul in care participantii vor folosi abilitatile recent achizitionate. O abordare practica, punerea in aplicare directa, dar mai ales rezultatele – aceste lucruri sunt ceea ce conteaza cu adevarat.