Curs deschis ONLINE SELF MANAGEMENT - re MIND me
Curs deschis ONLINE SELF MANAGEMENT - re MIND me

Se spune că cea mai mare provocare în a-ți atinge un obiectiv este Self Managementul. Aceasta confirmă ultimele cercetări științifice, care arată că, nivelul de auto-disciplină, mentală și comportamentală, este caracteristica de bază a persoanelor de succes. Este cel mai puternic mod de a-ți crește autoeficacitatea și a avea relații sociale de calitate.

Comportamentul este o alegere și acțiunile noastre sunt esențiale pentru a ne atinge obiectivele propuse.

Este important să ne descoperim propriile resurse și să învățăm să le folosim.

Detalii la adresa office@ascendis.ro

OBIECTIVE

 • Familiarizarea cu ”Manualul de utilizare pentru mintea umană” – Neuroștiința
 • Înțelegerea conceputului de autopilot și cum îl putem gestiona, fiind creativi și versatili
 • Înțelegerea modului prin care putem gestiona provocările și cum le putem transforma în oportunități, pentru învățare și dezvoltare personală
 • Cum să ne creștem conștientizarea și focusul (Mindfulness)
 • Managementul eficient al emoțiilor, atitudinilor, abilităților, competențelor și credințelor individuale

SUBIECTE CHEIE

 • A, B, C minții umane (Neuroștiință)
  • Principalele componente: „Manual de utilizare"
  • Scenarii de optimizare (Focus / Flow-Mindfulness)
 • Reacție vs. Răspuns (Auto-Control)
 • Managementul de sine
 • Folosirea emoțiilor ca o resursă
 • Descoperirea propriilor puncte forte și valori
 • Adaptare hedonică/Reziliență (Teorie + Exerciții)

Microlearning,  asistat de instructor

Folosim Code of Talent, platforma noastră de microlearning, pentru a crește impactul cursurilor virtuale și a maximiza rentabilitatea investiției, păstrând accentul pe învățare într-un mediu social, gamificat și ghidat personal pentru a îmbogăți experiența individuală și pentru a atenua curba uitării.

Cum funcționează?

Folosim misiunile ca metaforă pentru activități de micro-învățare.

Participanții vor primi periodic misiuni, concepute pentru a-i ajuta să aplice noile cunoștințe în situații concrete la locul de muncă și să își dezvolte abilitățile selectate în obiective. Toate misiunile sunt proiectate pentru a fi îndeplinite în cuante de efort de maxim 5-7 minute.

Certificat de participare și Raport individual

La finalul parcursului digital de învățare, după ce ultima misiune este evaluată de către formator, fiecare participant poate descărca:

 • Certificatul de participare la program, emis de Code Of Talent
 • Raport individual în format PDF, cu descrierea programului, niveluri parcurse, misiuni rezolvate, răspunsul și feedback-ul personal al instructorului, cardurile de cunoștințe și nivelul performanței individuale în timpul programului.

TRAINER: BOGDAN DÎRJAN

Bogdan s-a alăturat echipei de consultanți Ascendis în octombrie 2018.

Are 15 ani de experiență în vânzări, marketing, business development, financiar-bancar și retail, unde a condus echipe și proiecte la nivel național și internațional.

A dezvoltat un program de training și dezvoltare care abordează subiecte legate de inteligența emoțională, neuroștiință, psihologie pozitivă, mindfulness, managementul stresului și dezvoltarea personală, totul având la bază o abordare științifică. Bogdan are o abordare echilibrată între formare, coaching, consultanță și micro-învățare.

El consideră că performanța unei organizații depinde de nivelul de aptitudini al oamenilor și de valorile lor, de mediul de lucru și de calitatea proceselor implementate.

În prezent, el dezvoltă și implementează programe precum dezvoltarea personală, inteligența emoțională, gestionarea stresului, mindfulness, storytelling, comunicarea eficientă, managementul timpului.

Într-o lume în continuă schimbare, înțelegerea modului în care funcționăm, descoperirea propriilor valori și puncte forte, la nivel personal și profesional, urmată de implementarea unei metodologii adaptate, poate fi un factor esențial și determinant pentru succes.

PERIOADA: 14 – 16 septembrie 2020

Detalii la adresa office@ascendis.ro