Curs deschis ONLINE LEAN SIX SIGMA – YELLOW/GREEN BELT
Curs deschis ONLINE LEAN SIX SIGMA – YELLOW/GREEN BELT

Cursul prezintă la un nivel intermediar filosofia, instrumentele și tehnicile Lean Six Sigma pentru rezolvarea problemelor din proces. Participanții vor putea identifica oportunități de îmbunătățire și vor coordona proiecte de dificultate medie, cu scopul creșterii calității produselor sau serviciilor, reducerii variației și a pierderilor din procese.

Cursul se adresează persoanelor care sunt implicate în îmbunătățirea proceselor și care vor coordona proiecte de îmbunătățire.

Cursul acreditat de IASSCTM este disponibil în versiune LIVE ONLINE, fiind compus din 21 de interacțiuni în format webinar, precedate de o serie de misiuni de micro-learning (prin intermediul platformei Code of Talent - CoT) și un follow-up digital (realizat, de asemenea, prin intermediul CoT) menit să sprijine participanții în implementarea conceptelor abordate în cadrul programului. 

Detalii la adresa office@ascendis.ro

.

OBIECTIVE

    • Înțelegerea importanței îmbunătățirii proceselor în cadrul organizației
    • Utilizarea instrumentelor potrivite pentru rezolvarea problemelor/ creșterea performanței
    • Învățarea modului în care se pot îmbunătăți procesele utilizând metodologiile Lean și Six Sigma (cei 5 pași DMAIC de realizare a proiectelor)
    • Aplicarea principiilor și instrumentelor Lean Six Sigma în activitatea de zi cu zi

 Microlearning,  asistat de instructor

Folosim Code of Talent, platforma noastră de microlearning, pentru a crește impactul cursurilor virtuale și a maximiza rentabilitatea investiției, păstrând accentul pe învățare într-un mediu social, gamificat și ghidat personal pentru a îmbogăți experiența individuală și pentru a atenua curba uitării.

Cum funcționează?

Folosim misiunile ca metaforă pentru activități de micro-învățare.

Participanții vor primi periodic misiuni, concepute pentru a-i ajuta să aplice noile cunoștințe în situații concrete la locul de muncă și să își dezvolte abilitățile selectate în obiective. Toate misiunile sunt proiectate pentru a fi îndeplinite în cuante de efort de maxim 5-7 minute.

Certificat de participare și Raport individual

La finalul parcursului digital de învățare, după ce ultima misiune este evaluată de către formator, fiecare participant poate descărca:

  • Certificatul de participare la program, emis de Code Of Talent
  • Raport individual în format PDF, cu descrierea programului, niveluri parcurse, misiuni rezolvate, răspunsul și feedback-ul personal al instructorului, cardurile de cunoștințe și nivelul performanței individuale în timpul programului.

TRAINER: LAURA MARIN

Laura Marin a devenit consultant asociat Ascendis în anul 2011. Ea este Lean Six Sigma Master Black Belt și coordonează proiecte ample de transformare a activității companiilor prin îmbunătățirea proceselor, începând de la proiectarea programelor împreună cu clienții și continuând cu implementarea acestora și acordarea sprijinului pentru dezvoltarea competențelor din sfera îmbunătățirii continue, pentru domeniul energetic, bancar, medical, industrial, administraţiei publice etc. 

Are o experiență de peste 15 ani în mediul organizațional, în sfera îmbunătățirii proceselor și a resurselor umane. A fost implicată în proiecte de optimizare și reorganizare a proceselor, implementare de sisteme, implementare de strategii și politici de Resurse Umane în domeniul dezvoltării şi trainingului, precum şi în domeniul managementului performanţei.

Laura consideră că acțiunile de fiecare zi ne definesc și viața este un proces continuu de învățare și experimentare. “Excelența, deci, nu este un act, ci un obicei.” Lucrând împreună cu clienții, cu răbdare și empatie, ea îi ajută să descopere sensul muncii și modalitățile de a face lucrurile mai bine, cu mai puțin efort și mai puține resurse.

După ce a studiat ingineria și a intrat în lumea îmbunătățirii continue, prin intermediul metodologiei Lean Six Sigma, a înțeles că oamenii reprezintă cea mai importantă resursă a unei organizații și a decis să își dezvolte competențele în domeniul resurselor umane și al psihologiei.

Laura a absolvit Institutul Politehnic din București, Facultatea de Chimie Industrială, este licențiată în psihologie a Universității Titu Maiorescu din București și Certificată în Resurse Umane – CIPD. Are o formare în Consiliere Psihologică, în Terapii Scurte Colaborative Orientate pe Resurse și Soluții (ARTS&CORS). Este Trainer Acreditat Asociat IASSCTM (International Association for Six Sigma Certification).

PERIOADA: 29 septembrie – 28 octombrie 2020

Detalii la adresa office@ascendis.ro