Ruxandra Milca

Ruxandra Milca este consultant Ascendis din anul 2002. Incepand cu anul 2008, a devenit partener Ascendis, preluand in acelasi timp si functia de Knowledge Manager.

Si-a inceput cariera in vanzari, in 1992, si, inca de la inceput, a avut preocupari legate de training si dezvoltare personala. Din anul 2002, consultanta si trainingul au devenit preocuparea sa exclusiva.

Din pozitia de consultant Ascendis si, mai apoi, Knowledge Manager, Ruxandra a definit si implementat proiecte integrate de instruire si dezvoltare destinate echipelor manageriale si echipelor de vanzari din domenii variate: IT&C, finante, productie, distributie.

Un subiect preferat, care nu lipseste din seminariile sustinute de Ruxandra, este cel al Inteligentei Emotionale. Permanent, ea isi incurajeaza cursantii sa se intrebe: „Ce pot sa fac ca sa fiu mai bun?”. Preocuparea constanta fata de intelegerea si controlul emotiilor este la fel de importanta pentru Ruxandra ca si preocuparea pentru acumularea de noi cunostinte. Acesta este diferentiatorul decisiv dintre cei „buni” si cei „foarte buni”.

Ruxandra a absolvit Universitatea din Bucuresti, facultatea de Matematica.