Ioana Bran

Ioana Bran este consultant Ascendis din 2013, dupa 9 ani de experienta in antreprenoriat si vanzari directe, atat in domeniul asigurarilor de viata, cat si in domeniul financiar-bancar.

Ca formator in domeniul bancar, activitatea sa a presupus sustinerea zilnica a cursurilor de vanzari si negociere, leadership, coaching, comunicare business si comunicare non-verbala, strategii de business, performanta, motivare, dezvoltare personala si profesionala.

De asemenea, a conceput, in calitate de Marketing Manager, strategiile si planurile de marketing ale mai multor companii din domenii precum publicitate, comert, constructii si industria lemnului.

Absolventa a doua facultati – Facultatea de Litere si Facultatea de Management si Administrarea Afacerilor – si a unui masterat intr-un program MBA, Ioana studiaza in prezent Psihologia.

In calitate de trainer al Scolii Romane de Afaceri, Ioana Bran a sustinut cursuri de management si administrarea afacerilor, marketing, managementul resurselor umane, leadership, comunicare, performanta si negociere in vanzari, management financiar, dezvoltare personala si profesionala.