Adrian Radulescu

Adrian Tiberiu Radulescu este consultant Ascendis din 2014, unde face parte din echipa de implementare, cercetare si dezvoltare. Intre responsabilitatile sale principale se numara dezvoltarea portofoliului de programe de team building si instrumente Ascendis si livrarea programelor de instruire personalizate.

Cu o experienta de peste 17 ani, acumulata in companii locale si multinationale din industria auto si a serviciilor medicale, crede in puterea dezvoltarii permanente si in unitatea echipei in fata rezultatelor. De-a lungul carierei, Adrian a coordonat echipe diverse in perioade financiare complexe, cea mai complicata fiind 2009-2010, din care a avut multe de invatat. Lucrul cu echipele pe care le-a condus l-a ajutat sa constientizeze faptul ca rezultatele depind de eficienta managerilor de a dezvolta echipele si de capacitatea acestora de a se transforma permanent.

Pune mare pret pe loialitate si încredere. Isi doreste permanent sa se autodepaseasca – „viata  nu are limite, cu exceptia celor pe care ti le impui singur” (Les Brown).