Time2Actâ„¢

Un client pretentios si foarte important iti cere o intrevedere imediata… Trebuie sa amani sedinta de proiect pentru a multumi clientul... Esti asaltat de 7 emailuri cu mentiunea URGENT!... Reteaua cade si nu poti folosi calculatorul… Directorul de departament intra in birou cu o cerere urgenta pentru care trebuie sa ii trimiti un raspuns in maximum 2 ore… Intalnirea cu clientul se anuleaza in timp ce te deplasai spre el…

 

Time2ActTM este o platforma de simulare a realitatii, in care participantii retraiesc, la aceeasi intensitate, dar intr-un ritm mult accelerat, toate provocarile activitatii profesionale cotidiene. Sunt reproduse, intr-o experienta gamificata, saptamani de munca in care acestia sunt provocati sa intreprinda actiuni si sa ia decizii rapide pentru a-si putea indeplini obiectivele si sarcinile de munca.

 

Din experienta Time2ActTM participantii pleaca cu concluzii, decizii si planuri de actiuni privind:

  • prioritizarea si executia sarcinilor,
  • comunicare si planificare cu colaboratorii si colegii de echipa,
  • delegare,
  • organizarea si derularea eficienta a intalnirilor si sedintelor,
  • evaluarea timpului investit vs. rezultate obtinute,
  • echilibrul munca/viata personala.

 

”Am realizat acum ca muncim, suntem ocupati tot timpul. Dar nu neaparat cu activitatile care aduc valoare, dezvoltare si profit organizatiei” – a subliniat un participant, manager intr-o cunoscuta firma IT.

 

Promitem un ritm accelerat de exersare si o dezvoltare rapida a abilitatilor de management al timpului si de luare a deciziilor in executie.

 

Contact