Tangoâ„¢- Managementul activelor intangibile

Daca avantajele competitive ale afacerii dumneavoastra sunt intangibile, valoarea companiei se extinde mult dincolo de rezultatele financiare.

 
Probabil, cel mai valoros bun sunt proprii angajati iar asta inseamna ca trebuie sa depasiti provocari unice. Cum atrageti si pastrati oamenii potriviti in industrii aflate intr-o piata foarte dinamica? Cum puteti obtine mai mult de la angajati ramanand in acelasi timp un "angajator dezirabil"? Cum va asigurati ca oamenii se aliniaza cu strategia de crestere economica si capacitatea de a dobandi si pastra clientii profitabili?
 
Prin simularea de afaceri Tango™, participantii dezvolta abilitatile necesare pentru a mobiliza pe deplin oamenii, vazuti ca fiind o sursa de avantaj competitiv si pentru a pune in practica o strategie de afaceri de succes.
 
Provocarea este de a atrage si pastra clientii si angajatii potriviti, in scopul de a crea profit pe termen scurt si valoare pe termen lung. Ca urmare a experientei Tango™, angajatii dumneavoastra vor putea sa:
  • obtina un avantaj competitiv - pentru a atrage angajatii si clientii potriviti;
  • realizeze planuri si proiecte strategice pentru o utilizare optima a capacitatii;
  • maximizeze fluxul de numerar si profitabilitatea - pentru a asigura flexibilitate si crestere;
  • creasca know-how-ul companiei dumneavoastra, nu doar propria competenta;
  • pastreze si sa dezvolte angajatii companiei, in conformitate cu obiectivele lor si cu viziunea strategica a companiei dumneavoastra.