Sales Endeavourâ„¢ - Managementul oportunitatilor

Sales Endeavour™ va va ajuta echipa sa-si mareasca vanzarile, sa-si imbunatateasca rata de inchidere, sa reduca timpul de operare si va oferi managementului o perspectiva mai clara asupra situatiei vanzarilor in cadrul organizatiei.

Sales Endeavour™ reprezinta o combinatie interesanta de aplicatii reale de vanzari si un exercitiu de invatare interactiv care ofera angajatilor o sansa de a prelucra metodic si strategic oportunitati reale de vanzari, intr-o atmosfera antrenanta si competitiva.

In timpul simularii, participantii abordeaza o oportunitate ambitioasa de vanzare, plina de riscuri, schimbari neasteptate de situatie, nonsensuri, informatori competitivi, organizatii in schimbare, agende ascunse, schimbarea preferintelor de cumparare, asteptari nerezonabile, o concurenta puternica si incertitudinea clientului. Cu alte cuvinte, viata reala.

Pana la sfarsitul programului, participantii vor pleca cu un plan de vanzari pe deplin dezvoltat referitor la una dintre propriile perspective, precum si cu competentele si intelegerea necesare pentru a castiga mai multe vanzari in viitor. Cea mai buna parte: procesul este repetabil.

In cele din urma, Sales Endeavour™ salveaza timpul si resursele expertilor in vanzari, ajutandu-i sa regandeasca diferite considerente strategice, cum ar fi cumparatorii si concurenta, astfel incat acestia vor alege sa urmareasca doar cele mai productive si profitabile oportunitati.