Apples & Oranges

Provoaca participantii sa gandeasca precum top managerii companiei - astfel incat, deciziile de viitor sa aiba la baza o gandire strategica, de afaceri.


Apples & Oranges™ ofera relevanta situatiilor financiare printr-un model de companie simplu, dar profund. Participantii formeaza noua echipa de management a A & O Inc. - o companie de renume care se confrunta cu cateva provocari dificile. Compania pierde cota de piata iar cerintele furnizorilor si clientilor sunt in crestere. A & O Inc. are nevoie de o strategie financiara noua si bine pusa la punct. Echipele invata sa monitorizeze fluxul de numerar, sa foloseasca eficient resursele, sa compare rezultatele din bilant si din contul de profit si pierdere.

Participantii, avand niveluri diferite de experienta, pot dobandi noi competente sau pot adauga la experienta anterioara pentru a fi capabili sa:
  • citeasca si interpreteze situatiile financiare;
  • identifice elementele critice care afecteaza profitabilitatea;
  • analizeze indicatorii financiari si indicatorii cheie de performanta pentru a stabili prioritatile in mod corespunzator.

Participantii vor explora relatiile cauza-efect care reglementeaza situatiile financiare ale unei companii si vor dezvolta un simt al afacerilor care le va guverna deciziile viitoare, in fiecare zi de lucru.