Monthly Archives: May 2016

Ascendis caută al 4-lea membru al echipei care va reprezenta România la cea mai grea competiție de vâslit din lume

bn-atlantic-ascendis-875x643-v2

 

Îți place sportul, ai nervii tari, ești curajos, ai un angajator înțelegător și cauți aventura vieții? Dacă da, atunci înscrie-te în competiția care îți testează limitele!

Ascendis recrutează cel de-al patrulea membru al echipei de români care va participa la cea mai dură competiție de canotaj din lume: Atlantic Challenge 2017.

Dacă ai o rezistență fizică și psihică ridicată, poți lipsi de la serviciu pe durata antrenamentelor și în perioada cursei, ești curajos și ambițios și vrei să lupți pentru o cauză socială, nu ezita să te ÎNSCRII în procesul de recrutare.

Vei petrece 60 de zile pe ocean alături de Andrei Roșu, Vasile Oșean și Emil Curteanu, vei intra într-o cursă globală de 5.000 de kilometri, într-o barcă de doar șapte metri lungime și doi metri lățime și vei concura cu alte 30 de echipe din întreaga lume.

În calitate de partener al acestui proiect, Ascendis îi va ajuta pe cei trei membri actuali ai echipei în procesul de recrutare, atât în selecția, cât și în evaluarea psihologică a candidaților și modul în care profilul găsit se potrivește cu restul echipei.

Pentru mai multe detalii legate de competiție și de condițiile de înscriere accesează www.atlantic4.ro.

817C7503 817C7533 817C7637 817C7649

LEADERSHIP PRACTIC | Curs deschis organizat în Iași | 31 mai 2016

open iasi coach

ASCENDIS vă invită să participați la un workshop interactiv, organizat în Iași, bazat pe una dintre cele mai moderne simulări de afaceri – COACH.

Participanții vor experimenta modul în care stilurile manageriale influențează rezultatele echipei, prin înțelegerea lanțului “intenție-acțiune-consecințe”. Workshopul este dinamic şi aplicat, bazat pe exerciții de grup și situații concrete cu care se confruntă managerii în ziua de astăzi.
Trainer: Ciprian Ouatu, Consultant Ascendis. Contact: ciprian.ouatu@ascendis.ro