Monthly Archives: March 2016

CONCURS – Din ce carte este fragmentul?

concurs_1

“Astazi, cea mai importanta intrebare pentru orice organizatie este urmatoarea: ne schimbam la fel de repede ca lumea din jurul nostru? Majoritatea ocupantilor functiilor de CEO vor fi nevoiti sa spuna “nu”. In numeroase domenii de activitate, cei care plutesc deasupra valurilor schimbarii sunt rebelii, nu cei aflati la varf. (…) Cu toate acestea, membrii avangardei sunt la fel de vulnerabili la schimbare ca victimele lor. Succesul nu a fost niciodata mai vremelnic.”

Voi ne spuneti din ce carte am selectat fragmentul de mai sus, iar noi v-o facem cadou, cu dedicatie.

Regulile concursului

  1. Concursul va fi anuntat pe pagina de Facebook Ascendis, pe data de 8 martie, ora 19 si este deschis pana pe 11 martie ora 20.
  2. Prima persoana care ne va da raspunsul corect pe pagina de Facebook Ascendis va fi declarata castigatoare. Vor fi luate in considerare doar raspunsurile de pe aceasta pagina.
  3. Pentru a intra in posesia premiului, castigatorul va fi contactat de catre un reprezentant Ascendis.

Pentru mai multe detalii, sau pentru eventuale intrebari, trimiteti un email la adresa office@ascendis.ro.

Certifica-te SHRM

macheta hr_shrm

De ce sa te certifici?

  • Pentru ca resursele umane sunt o profesie si trebuie tratate ca atare;
  • Pentru ca nu poţi fi un partener strategic bazandu-te doar pe intuitie;
  • Pentru ca, daca un manager are nevoie de MBA si un om de marketing de CIM, atunci si un om de resurse umane are nevoie de SHRM!
  • Pentru ca oricine lucreaza in domeniu trebuie sa poata demonstra ca detine un bagaj de cunostinte pentru a fi considerat un specialist;
  • Pentru a nu mai cauta raspunsuri la intamplare, in diverse carti si pentru a nu te mai intreba daca ai ales cartea potrivita.

Inscrieti-va la seria de primavara de certificari SHRM-CP (Certified Professional) si SHRM-SCP (Senior Certified Professional), care are loc la Bucuresti: 

  • 4-5 aprilie, prima parte
  • 9-11 mai, partea a 2-a

Pentru mai mutle detalii, trimiteti un email la adresa monica.gavrila@ascendis.ro.