Monthly Archives: May 2015

Adrian Moldoveanu la HR Insider Timisoara

conferinta_zf_timisoaraTS4

 

Migraţia oamenilor buni nu mai e o problemă pentru că nivelul de trai al angajaţilor bine educaţi creşte | Adelina Mihai | Ziarul Financiar

 „Există din păcate un deficit în zona de leadership. Poate abordarea prea academică pe care o are sistemul de învăţământ produce sau contribuie la acest deficit. Programele de leadership au fost vedetă în ultima perioadă. Însă există şi solicitări de programe personalizate, care să îmbine competenţele tehnice cu aşa-numitele «soft skills». Aceste programe pot consuma 40 – 50% din resursele alocate trainingului, astfel că valoarea adaugată pe care o aduc este foarte mare, iar impactul este diferit“, Adrian Moldoveanu, Ascendis.

 

CONCURS – Din ce carte este fragmentul?

concurs_1

Voi ne spuneti din ce carte am selectat fragmentul de mai jos, iar noi va facem cadou “Oamenii talentati vor sa fie liberi”, noua carte editata de Publica. In plus, va oferim si posibilitatea de a va descoperi propriul profil profesional prin evaluarea cu unul dintre cele mai consacrate instrumente psihometrice – Harrison Assessments. Detalii AICI.

“O echipa formata din oameni buni nu numai ca va face o treaba buna, dar va atrage si alti oameni buni. Cei mai buni angajati sunt ca turma: tind sa se urmeze unul pe altul. Angajati cativa asemenea oameni si e garantat ca vor fi urmati de altii ca ei.”

Regulile concursului

  1. Concursul va fi anuntat concomitent pe paginile de Facebook Ascendis si Editura Publica, pe data 7 mai, ora 20 si este deschis pana pe 10 mai ora 20.
  2. Prima persoana care ne va da raspunsul corect pe oricare dintre cele 2 pagini va fi declarata castigatoare. Vor fi luate in considerare doar raspunsurile de pe aceste doua pagini.
  3. Pentru a intra in posesia premiului, castigatorul va fi contactat de catre un reprezentant Ascendis. Acesta ii va facilita si accesul la platforma de testare Harrison Assessment.

Pentru mai multe detalii, sau pentru eventuale intrebari, trimiteti un email la adresa office@ascendis.ro.